Daniela Crudu nu vrea să audă de măritiș. ”Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”

30.10.2020, 16:05
Daniela Crudu nu vrea să audă de măritiș. ”Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”
Daniela Crudu nu vrea să audă de măritiș. ”Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”

Daniela Crudu nu vrea să audă de căsătorie. Năbădăioasa brunetă a afirmat că vrea să-și trăiască viața.

Fosta asistentă de televiziune Daniela Crudu nu pare pregătită să se așeze prea curând la casa ea. Bruneta, care a avut numeroase relații sentimentale, a explicat că și-a dorit la un moment dat o relație mai serioasă, însă nu a fost să fie.

Daniela Crudu a spus foarte clar că nu vrea să audă de măritiș și că tot ce își dorește în prezent este să își trăiască viața așa cum îi place. „Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a afirmat Daniela Crudu, relatează spynews.ro.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul acestui an, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...