Daniela Crudu are planuri mari de sărbători. ”Dacă nici în casa mea nu mai fac ce vreau, atunci unde?”

10.12.2020, 13:50
Daniela Crudu are planuri mari de sărbători. ”Dacă nici în casa mea nu mai fac ce vreau, atunci unde?”
Daniela Crudu are planuri mari de sărbători. ”Dacă nici în casa mea nu mai fac ce vreau, atunci unde?”

Daniela Crudu a dezvăluit ce planuri are de sărbătorile de iarnă. Bruneta vrea să organizeze o petrecere acasă la ea.

De Revelion, Daniela Crudu a mărturisit că își propusese să organizeze o petrecere acasă, alătuiri de 20 de persoane, deși există restricții în acest sens din cauza pandemiei de coronavirus. „O să țin o petrecere la mine acasă, chem pe cine vreau eu. Dar e casa mea, fac ce vreau. Dacă nici în casa mea nu mai fac ce vreau, atunci unde? Eu vreau să fac petrecere, dar nu știam că nu am voie. Voiam să chem 20 de persoane. Am destul loc în casă. Nu are de ce să vină Poliție, că dăm muzica încet”, a spus Daniela Crudu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

La aceeași emisiune, Daniela Crudu a vorbit și despre noua ei mașină, de care este foarte mândră. ”Mi-am dorit mașină nouă. Am făcut-o foarte mișto, am făcut-o un albastru cu sclipici. E chiar foarte tare. A durat ceva, vreo trei zile. Eu mă gândeam să o fac roșu. Am ceva cu roșu. Dar băieții care mi-au făcut mașina au zis să o fac albastru, că eu sunt și mai băiețoasă așa, și că mi se potrivește mai bine, dă mai bine, e mai cool. Am acceptat sfatul lor”, a explicat bruneta.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul acestui an, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...