Daniela Crudu a mai fost agresată de un fost iubit. ”O bătea, îi stingea țigări pe față”

10.02.2020, 17:09
Daniela Crudu a mai fost agresată de un fost iubit. ”O bătea, îi stingea țigări pe față”

Croatul cu care forma un cuplu nu este singurul bărbat din viața Danielei Crudu care a fost agresiv cu ea. Aceasta a avut probleme și în perioada în care forma un cuplu cu fotbalistul Mihai Costea.

”Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă. O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non stop cu el la telefon. O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură”, povestea un coleg de televiziune cu Daniela Crudu, în urmă cu câțiva ani, potrivit viva.ro.

Daniela Crudu, alături de Mihai Costea, pe vremea când formau un cuplu

Relația dintre Daniela Crudu și Mihai Costea a ajuns la final în anul 2012. Cristi Brancu relata la acea vreme un incident dintre cei doi:

”Aseară, Daniela Crudu plângea de sărea rochia pe ea în culise. Sincer, nu sunt fanul dânsei, așa că nu m-am uitat ce și cum. Alți prieteni au auzit însă cum povestea ea colegilor ei de emisiune că s-a certat cu Costea, iar acesta i-a aruncat o țigară în față, de unde și arsura de sub ochi, vizibilă la emisiunea lui Dan Capatos de aseară. Dacă e adevărat – întrebarea este, domnule Gigi Becali, ce cauta Mihai Costea cu țigara în mâna? Și ce vă spune reacția asta?”.

Și Gigi Becali a reacționat după ce s-a aflat despre episoadele de violență ale lui Mihai Costea față de Daniela Crudu.

”Eu nu am ştiut. Eu nu admit aşa ceva. Ăsta e comportament de animal. Trebuia să se ducă la poliţie şi să-l aresteze. Dar cine e el să stingă ţigara pe faţa cuiva? Cine face aşa ceva trebuie să meargă la puşcărie. Asta nu e iubire, e iubire de om handicapat. Trebuie trimis la balamuc, declara Gigi Becali.

citește și...