Declarația Anamariei Prodan după ce Daniela Crudu a fost bătută. ”Acel bărbat, dacă ar fi după mine, l-aș extirpa de pe fața pământului”

10.02.2020, 13:28
Declarația Anamariei Prodan după ce Daniela Crudu a fost bătută. ”Acel bărbat, dacă ar fi după mine, l-aș extirpa de pe fața pământului”
Anamaria Prodan a făcut pomana de doi an pentru mama ei în avans, înainte de pandemie. ”Am anticipat”

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce fosta asistentă de televiziune Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei croat.

Daniela Crudu a trecut prin momente îngrozitoare în weekend. Aceasta a ajuns de urgență la spital după ce a fost agresată de iubitul ei.

După ce a auzit despre ceea ce i s-a întâmplat Danielei Crudu, impresara Anamaria Prodan a tras un semnal de alarmă cu privire la incidente de acest fel, când femeile sunt victime ale violenței bărbaților.

”Nimeni pe pământul ăsta nu are dreptul, mai ales un bărbat, să lovească o femeie. De ce? Orice bărbat își pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru că nu vorbim de aceeași forță fizică. O femeie oricât de puternică pare, nu are cum să se compare, din niciun punct de vedere cu un bărbat, decât pe meserie, că acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un bărbat, să lovească o femeie, să împingă, să înjure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel bărbat, dacă ar fi după mine și aș putea să fac ceva, l-aș extirpa de pe fața pământului!, a declarat Anamaria Prodan pentru puterea-romanilor.ro.

Impresara a comentat și despre decizia Danielei Crudu de a nu depune plângere împotriva agresorului său.

“Foarte rău! Repet, micime, frică, neîncredere…toate vin așa, ca un pachet de om care face umbră pământului degeaba. Dacă ea nu va depune plângere în fața acestui monstru, se va repeta istoria asta cu fiecare femeie care va intra pe mâna acestui “bărbat”. Dacă se întoarce la el, ține tot din micimea omului”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit aceleiași surse.

citește și...