Cine este iubitul croat al Danielei Crudu. L-a cunoscut prin intermediul unei foste starlete TV

10.02.2020, 16:36
Cine este iubitul croat al Danielei Crudu. L-a cunoscut prin intermediul unei foste starlete TV
Cine este iubitul croat al Danielei Crudu. L-a cunoscut prin intermediul unei foste starlete TV

Ies la iveală noi detalii despre iubitul croat al Danielei Crudu, cel care a bătut-o pe fosta asistentă de televiziune. Acesta este un milionar cu afaceri în domeniul imobiliarelor, în Dubai.

Daniela Crudu a avut parte de un weekend de coșmar, după ce a fost bătută de iubitul ei croat, Sego Dubravko. În urma incidentului, Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital.

Acum ies la iveală amănunte mai puțin știute despre iubitul croat al Danielei Crudu. Fosta asistentă TV l-a cunoscut pe Sego Dubravko în urmă cu un an, prin intermediul Mădălinei Pamfile, fostă starletă TV, potrivit click.ro.


„Anul trecut, Daniela l-a cunoscut pe Sego Dubravko prin intermediul Mădălinei Pamfile, pentru că iubitul ei și croatul erau prieteni la cataramă. Sego Dubravko are vreo 45 de ani, deține afaceri cu imobiliare și are mai multe apartamente prin Dubai. Conduce un Bentley negru și are o situație financiară foarte bună. Sergo Dubravko a venit în România de trei ori și avea atât de multă încredere în Daniela, încât i-a încredințat și cifrul seifului cu bani. Erau împreună de un an și până acum nu a lovit-o niciodată. A mai țipat la ea pentru chestii mărunte, dar nimic mai mult. În duminica respectivă, pe fondul băuturii, el a devenit gelos. Nu i-a convenit că veneau tot felul de tipi să se pozeze cu Daniela, ea mai râdea, cum este ea de obicei și de aici a început scandalul și apoi bătaia”, au declarat surse din familia Danielei Crudu pentru click.ro.

 

Mama Danielei a aflat în Italia că fata ei a fost agresată de iubit

Conform aceleiași surse, mama Danielei Crudu a aflat despre incidentul fiicei sale în Italia, acolo unde se află de ceva vreme.

”A aflat și mama ei, care e plecată în Italia. E foarte supărată și ea, săraca”.

 

citește și...