Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, s-a logodit. ”A decis să îmi poarte inelul”

26.07.2021, 13:51
Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, s-a logodit. ”A decis să îmi poarte inelul”
Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, s-a logodit. ”A decis să îmi poarte inelul”

Daniel Pavel, cel care a prezentat ultimul sezon al emisiunii ”Survivor România„, a decis să facă un pas umportant în viața sa. Acesta s-a logodit cu iubita sa, Marina. Daniel Pavel a publicat în mediul online o fotografie în care partenera sa apare cu inelul de logodnă. Daniel pavel a dezvăluit și cum a cunoscut-o pe actuala sa logodnică.

Daniel Pavel este cel care a prezentat acest sezon al emisiunii ”Survivor România”. Competiția din Republica Dominicană s-a încheiat în urmă cu câteva zile, Zanni fiind cel care a câștigat ”Survivor România”.

În plan personal, Daniel Pavel are o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă. Prezentatorul ”Survivor Romania” a postat o imagine cu iubita lui purtand inelul de logodna. ”Eu dorul ei îl port. Iar ea… a decis sā-mi poarte inelul!”, a scris Daniel pavel în dreptul imaginii, potrivit kanald.ro.

Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, s-a logodit. Cum a cunoscut-o pe iubita sa

Daniel Pavel a povestit cum a cunoscut-o pe Marina, cea care îi este acum logodnică.

“Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu stiam cati ani are, nici nu stiam cati ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numarul de telefon. Nu a fost usor și cu numerele de telefon, pentru ca incet incet s-a construit. S-a lăsat greu si inca este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el”, „lasă de la ea”, aceste lucruri sunt vitale”, a spus Daniel Pavel.

citește și...