Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, despre primele lucruri pe care le-a făcut după ce a ajuns în România. ”Este tabietul la care abia așteptam să revin”

14.08.2021, 15:58
Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, despre primele lucruri pe care le-a făcut după ce a ajuns în România. ”Este tabietul la care abia așteptam să revin”

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, a dezvăluit, în cadrul unui interviu, care au fost primele lucrurti pe care le-a făcut atunci când a revenit în România din Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat concursul transmis de postul de televiziune Kanal D. ”Este tabietul la care abia așteptam să revin”, a spus Daniel Pavel.

Daniel Pavel este cel care a prezentat acest sezon al emisiunii ”Survivor România”. Competiția din Republica Dominicană s-a încheiat recent, Zanni fiind cel care a câștigat ”Survivor România”.

Daniel Pavel a povestit pentru revista Viva ce anume a făcut atunci când a revenit în România după lunile petrecute în Republica Dominicană.

Daniel Pavel, prezentatorul ”Sutrvivor România”, despre primele lucruri pe care le-a făcut după ce a ajuns în România. ”Să beau o bere românească împreună cu tatăl meu”

”Când l-am văzut pe tatăl meu și am stat de vorbă cu el, m-am simțit acasă. Când iubita mea a venit de la Viena, în prima săptămână după întoarcerea mea în România, și am luat-o în brațe, m-am simțit din nou acasă. Cele două momente în care m-am reunit cu familia mea din țară și cu iubita, care a venit din Austria, au fost momente de revenire acasă. Dar primul lucru a fost să beau o bere românească împreună cu tatăl meu”, a dezvăluit Daniel Pavel.

”Nu am avut tabieturi, am o rutină zilnică, parte din mindset-ul de supraviețuitor. Disciplina, organizarea sunt importante, dar dacă ai tabieturi nu poți fi călător explorator, pentru că ele țin cumva de un context. Tabieturile țin de cei dragi, de dialogurile cu iubita mea, momentele când o țin de mână, de poveștile împărtășite cu tatăl meu, care a fost un fan al emisiunii, el în general se uită la Kanal D. Am reușit să mă văd cu băiatul meu. Este și el în București, venit la bunici. Am revenit la tabietul de a sta la masă, lucru care acolo mi-a lipsit. Tihna este poate tabietul la care abia așteptam să revin”, a completat prezentatorul ”Survivor România”.

Daniel Pavel formează un cuplu cu Marina

În plan personal, Daniel Pavel are o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă. Daniel Pavel și logodnica lui se pregătesc de căsătorie. Daniel Pavel și Marina nu au stabilit data nunții, pentru că munca nu le-a permis. ”Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție”, a declarat Daniel Pavel pentru click.ro. Acesta are un băiat în vârstă de 16 ani dintr-o relație anterioară.

Daniel Pavel a povestit, în cadrul unui interviu, cum a cunoscut-o pe Marina. “Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu stiam cati ani are, nici nu stiam cati ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numarul de telefon. Nu a fost usor și cu numerele de telefon, pentru ca incet incet s-a construit. S-a lăsat greu si inca este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el”, „lasă de la ea”, aceste lucruri sunt vitale”, a spus Daniel Pavel.

citește și...