Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, dă detalii din viața sa. ”Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama”

31.05.2021, 11:22
Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, dă detalii din viața sa. ”Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama”
Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, dă detalii din viața sa. ”Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a oferit amănunte mai puțin știute din viața sa.

Daniel Pavel a înot de performanță, judo, polo, scrimă și arte marțiele. Acesta a mărturisit, pentru revista Viva, că regretă că nu și-a ascultat mama în ceea ce privește cariera sa. ”Înotul este, fără doar și poate, piatra de temelie a formării mele ca sportiv. A fost urmat de polo pe apă, ca o prelungire firească, întreruptă doar de faptul că ajunsesem la Constanța, imediat după Revoluție, pentru liceu. Primul contact cu scrima a fost tot în anii de înot la CSS 2 București, la 23, cum îi spuneam noi pe atunci, când tatăl meu… a găsit o oportunitate de a face și scrimă. Scrima este mai mult un sport al minții, o folosire judicioasă a geometriei spațiului. Mie-mi plac nespus săbiile medievale, occidentale și orientale. N-a durat mult, trecând rapid la judo, la baza de Voinicelu (pentru că era acolo un profesor foarte dur), unde am ajuns la centura verde”, a spus acesta.

”Ce știu sigur este însă că tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama, cadru medical o viață, și să urmez Medicina.Simt că aș fi putut să-mi vindec semenii pe o specializare medicală sau să lucrez ca medic militar. Dar rămâne doar la stadiul de „what if” și de eventual script pentru vreun proiect de viitor, pentru scris”, a completat Daniel Pavel.

Ce ritual are Daniel Pavel înainte de filmări

Daniel Pavel se află de mai multe luni în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul ”Survivor România”.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, a explicat ce ritual are în fiecare zi, înainte de începerea filmărilor. Prezentatorul a afirmat că își spune o rugăciune, apoi face 100 de flotări și urmează discuția cu echipa de producție.

“Două lucruri le fac – e o rugăcine de la muntele Athos, foarte simplă, o avem și noi în România: “Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluește-mă pe mine păcătosul” și bag 100 de flotări. Deci, rugăciune, flotări și apoi discuțiile cu echipa de producție”, a dezvăluit Daniel Pavel.

 

citește și...