Motivul pentru care Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, s-a mutat în Austria. ”Am avut de demonstrat, ca român”

03.05.2021, 14:05
Motivul pentru care Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, s-a mutat în Austria. ”Am avut de demonstrat, ca român”
Motivul pentru care Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, s-a mutat în Austria. ”Am avut de demonstrat, ca român”

Daniel Pavel, cel care prezintă competiția ”Survivor România” de la Kanal D, a explicat care a fost motivul pentru care s-a mutat în Austria.

Noul prezentator al emisiunii ”Survivor România” este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru.

Daniel Pavel locuiește la Viena de cinci ani. Acesta a explicat, pentru revista Viva, care a fost motivul pentru care s-a mutat în Austria.


Motivul pentru care Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, s-a mutat în Austria. ”Am plecat pentru lansarea unui proiect media”

Daniel Pavel s-a mutat la Viena pentru lansarea unui proiect media.

”Locuiesc de 5 ani acolo și am plecat din România pentru lansarea unui proiect media, deopotrivă inedit, dar și cu presiune mare de implementare – primul radio live de cumpărături din România. Proiectul a presupus prezența mea, ca redactor-șef, full time, la Viena. Am adus acolo o echipă de specialiști media din România pentru a lucra alături de colegi internaționali, austrieci, germani, italieni și cehi, care făceau de câțiva ani același tip de proiect pentru țările lor. Radioul emitea live, în toate magazinele rețelei de retail alimentar, 15 ore de programe de infotainment comercial și plasare de produse. Circa două milioane de ascultători pe săptămână, plus evenimentele lunare în România m-au ținut în priză directă cu publicul românesc și nu am simțit niciodată că am părăsit România. Viena este un oraș interesant de locuit, mai ales dacă ești pasionat de istorie, de cultura europeană și de pulsul vieții unui smart city”, a detaliat el.

Întrebat dacă s-a confruntat vreodată cu perejudecățile ca român care trăiește în străinătate, prezentatorul ”Survivor România” a răspuns: ”În mod cert, am avut de demonstrat, ca român, poate chiar înainte să realizez că asta aveam de făcut. Exemplul meu este însă unul al validării, folosind ca test al turnesolului profesionalismul, personalitatea și asumarea actului de management. Și s-au dovedit strategii de succes. În spațiul de limbă germană ca și în cel american am întâlnit cei mai deschiși oameni la a înțelege și a accepta meritocrația, iar în cele pasionale de limbă latină… bucuria de trăi”.

citește și...