Bogdan Urucu, despre participarea la ”Survivor” și concurenții rămași în competiție. ”Nu știam care în avantajul cui va fi”

18.05.2021, 15:42
Bogdan Urucu, despre participarea la ”Survivor” și concurenții rămași în competiție. ”Nu știam care în avantajul cui va fi”
Bogdan Urucu, despre participarea la ”Survivor” și concurenții rămași în competiție. ”Nu știam care în avantajul cui va fi”

Bogdan Urucu, fost concurent la ”Survivor”, a făcut declarații despre participarea sa la concurs și despre concurenții rămași în competiție.

O nouă eliminarea avut loc la competiția ”Survivor România”,  filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. Cel care a părăsit competiția este Bogdan Urucu, din echipa Războinicilor. În consiliul de eliminare din data de 16 mai 2021 de la ”Survivor România” au fost popuși pentru eliminare Cosmin, Cucu și Sebi din Echipa Faimoșilor și Bogdan și Adelina din echipa Războinicilor. În urma voturilor de la telespectatori, cel care a părăsit comnpetiția a fost Bogdan Urucu.

Bogdan Urucu a făcut declarații, pentru wowbiz.ro, despre participarea sa la concursul din Republica Dominicană și despre concurenții rămași în competiția transmisă de Kanal D.

Bogdan Urucu: ”Când am intrat în competiție, nici nu am apucat să îmi dau seama ce s-a întâmplat cu mine”

”Când am intrat în competiție, nici nu am apucat să îmi dau seama ce s-a întâmplat cu mine. Eram nemâncați, nu eram obișnuiți cu căldura asta. Prima zi a fost cam greuță, nu sunt genul de om care să îmi fac așteptări. Mi-am dorit să aduc punct din prima. Dar noi eram așa cum erau ei când au intrat, în prima lună. Nu aveau exercițiul jocului. După 4 luni arunci altfel. Nu am venit ca în vacanță, am venit să asimilez experiența asta așa cum e”, a spus Bogdan Urucu.

”Având în vedere natura meseriei mele, e greu să mă las influențat de cineva. Prin meseria mea, eu trebuie să fiu imparțial. M-am apropiat de Sorin sau am vorbit mai mult cu el, pentru faptul că suntem apropiați de vârstă. Eu consider că m-am apropiat de amândoi. Nu știu dacă s-a dat la televizor, dar eu am vorbit cu amândoi. În timpul zilei stăteam cu Albert, după care stăteam cu Sorin”, a adăugat el.

Acesta a afirmat că se aștepta ca Ștefan din echipa Faimoșilor să fie cel eliminat din concurs. ”Mă așteptam să iasă Ștefan, iar în momentul în care am văzut cum s-a votat și am văzut că a intrat Adelina, am zis că va ieși Adelina, pentru că nu mai fusese nominalizată în consiliu. Nu știu ce s-a văzut de acasă, că ei au avut conflicte, nu știam care în avantajul cui va fi. Sebastian joacă așa cum își dorește, iar Stefan este un bărbat mai orgolios, îi place să fie respectat și impune respect. Zanni și Sebastian așa sunt ei, iar el s-a enervat foarte mult. Eu cred că toți au șanse egale să câștige Survivor”, a încheiat el.

citește și...