Daniel Pavel, despre cel mai frumos moment de la ”Survivor România”. ”Am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm”

14.07.2021, 16:44
Daniel Pavel, despre cel mai frumos moment de la ”Survivor România”. ”Am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm”
Daniel Pavel, despre cel mai frumos moment de la ”Survivor România”. ”Am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm”

Daniel Pavel, perezentatorul ”Survivor România”, a făcut declarații după încheierea competiției din Republica Dominicană. Acesta a mărturirisit care a fost, din punctul său de vedere, unul dintre cele mai frumoase momente din cadrul concursului. De asemenea, Daniel Pavel a făcut declarații despre concursul difuzat de Kanal D.

Daniel Pavel este cel care a prezentat acest sezon al emisiunii ”Survivor România”. Competiția din Republica Dominicană s-a încheiat în urmă cu câteva zile, Zanni fiind cel c are a câștigat ”Survivor România”.

Prezentatorul Daniel Pavel a acordat un interviu pentru kanald.ro după încheierea concursului. Acesta a mărturisit, care a fost, pentru el, unul dintre cele mai frumoase și mai emoționante momente.


Daniel Pavel, despre cel mai frumos moment de la ”Survivor România”. ”Erau absolut căzuți la pământ toți trei”

Daniel Pavel a afirmat că unul dintre cele mai frumoase momente a fost chiar înainte de marea finală, când foștii concurenți au revenit în Republica Dominicană pentru a fi alături de Zanni, Andrei Dascălu și Marius Crăciun. ”Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți.Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ala a fost într-adevar fabulos”, a declarat prezentatorul ”Survivor România”.

Daniel Pavel a mai dezvăluit că atunci când concurenții de la ”Survivor România” pierdeau recompense și nu aveau ce mânca, și el încerca să nu mănânce. ”Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar de un an și patru luni de zile n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și atunci m-am întors cu o mie de emoții. Am surpraviețuit și eu cu ei într-adevăr, de multe ori încercam când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică, încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta”, a mai spus acesta.

citește și...