Daniel Onoriu, primele declarații după ce a fost externat. ”Am avut încredere. Medicul m-a măcelărit”

10.03.2022, 23:36
Daniel Onoriu, primele declarații după ce a fost externat. ”Am avut încredere. Medicul m-a măcelărit”
Daniel Onoriu, în stare critică. Apelul făcut de familie

Daniel Onoriu a făcut primele declarații, după aproape trei luni petrecute în spital. Pilotul de raliuri a făcut mărturisiri despre cea mai neagră perioadă din viața lui  după ce a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului.  ”Am avut încredere, Medicul m-a măcelărit”, a spus nepotul regretatei Gabi Luncă.

Pilotul a fost recent externat, după 55 de zile de comă, la Terapie Intensivă. Ajuns acasă, bărbatul a decis să vorbească despre cel mai cumplit moment din viata lui. Daniel Onoriu s-a trezit din comă pe 27 ianuarie, iar pe 8 martie a ajuns acasă.

Chiar dacă medicii nu i-au dat nicio șansă, pilotul s-a recuperat miraculos.

Prima reacție a lui Daniel Onoriu după externare

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai «simplă» și «la modă» metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu, potrivit click.ro.

Pilotul spune că a găsit clinica în care s-a operat pe Facebook. Mai mult, acesta spune că medicul care l-a măcelărit este de vină pentru ceea ce i s-a întâmplat.

”Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția”

Totodată, Daniel Onoriu mulțumește tuturor pentru rugăciuni și gândurile bune.

„Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit).  Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a mai scris pilotul de raliuri.

 

citește și...