Daniel Onoriu a fost eliberat din arest și își va petrece sărbătorile de iarnă acasă. De ce a fost, de fapt, dus la închisoare: „M-am dus atunci în…”

15.12.2022, 22:42
Daniel Onoriu a fost eliberat din arest și își va petrece sărbătorile de iarnă acasă. De ce a fost, de fapt, dus la închisoare: „M-am dus atunci în...”
Daniel Onoriu a fost eliberat din arest și își va petrece sărbătorile de iarnă acasă. De ce a fost, de fapt, dus la închisoare: „M-am dus atunci în...”

A răsărit soarele și pe strada lui Daniel Onoriu! Nepotul lui Gabi Luncă a fost eliberat din închisoare și va sărbătorile de iarnă în sânul familiei. Fostul pilot de raliuri ajunsese după gratii, după încălcarea ordinului de restricție pe care soția lui, Isabela, l-a cerut împotriva lui. 

Daniel Onoriu a ajuns, în sfârșit, acasă, după ce a stat în arestul Poliției mai mult de 30 de zile. Fostul pilot de raliuri a fost săltat de polițiști, după ce a încălcat ordinul de restricție pe care soția lui, Isabela, l-a cerut pentru că nu se simțea în siguranță.

După ce a fost eliberat din închisoare, Daniel Onoriu a aflat că arestul preventiv va fi înlocuit cu arestul la domiciliu. El a făcut și primele declarații despre perioada grea prin care a trecut.

Daniel Onoriu se află acum în arest la domiciliu

M-a luat avocata mea de acolo. Am stat ultimele 20 de zile la Arestul Central, iar primele 15 zile am fost la Secția 9. La Secția 9 am fost arestat cu un prieten din copilărie, am avut condiții ok cât de cât acolo. Familia m-a căutat, mi-au făcut pachet, tot ce mi-au trebuit, i-am văzut pe mama, tata. Ieri seară mi-am văzut copii, Costi și Andreuța, a venit mama, un verișor de-al meu. După ce am ieșit din arest m-am dus la Secția 5”, a spus Daniel Onoriu, pentru Spynews.ro.

De asemenea, bărbatul a povestit cum au decurs lucrurile între el și fosta lui parteneră, Isabela Onoriu.

Se pare că femeia ar fi editat niște mesaje fake pe care Daniel Onoriu i le-ar fi trimis pe telefonul mobil. Din acestea reieșea că el ar fi vrut să-i arunce acid de baterie pe față, lucru neadevărat susține fostul pilot.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Isabela Onoriu

Eu i-am dat ei niște mesaje să ne împăcăm, iar ea le-a făcut în Photoshop, nu știu cum a reușit, le-a editat și a trimis la procuratură mesaje cum că eu aș vrea să-i arunc acid de baterie pe față. Cum să fac eu așa ceva, când eu îmi iubesc femeia?! M-am dus atunci în seara aceea la ea acasă din iubire, am fost cu mama mea la ea acasă, mama mea a fost și mama ei timp de 5 ani jumătate. I-am zis că >.

Nu am înjurat-o, nu i-am zis nimic rău, i-am zis că dacă nu vrea să ne împăcăm sun la 112 să mă autodenunț că mi-am încălcat ordinul de restricție.”, a mai spus Daniel Onoriu.

citește și...