Pretențiile financiare uriașe ale Isabelei Onoriu pentru a divorța de fostul pilot de raliuri. Daniel Onoriu se află în arest pentru 30 de zile

13.12.2022, 18:00
Pretențiile financiare uriașe ale Isabelei Onoriu pentru a divorța de fostul pilot de raliuri. Daniel Onoriu se află în arest pentru 30 de zile
Pretențiile financiare uriașe ale Isabelei Onoriu pentru a divorța de fostul pilot de raliuri. Daniel Onoriu se află în arest pentru 30 de zile

Apar noi detalii în scandalul dintre Daniel Onoriu și fosta lui parteneră, Isabela. În prezent, fostul pilot de raliuri se află în arest pentru 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de restricție pe care Isabela Onoriu l-a obținut de la autorități. Din păcate, starea lui nu este una tocmai bună, după cum a a afirmat chiar mătușa lui, Rebeca Onoriu. 

Conflictul dintre Isabela Onoriu și Daniel Onoriu este departe de a se încheia! Mătușa fostului pilot de raliuri a mers recent să-l viziteze pe fostul pilot în arestul Poliției și s-a șocat.

Femeia a mărturisit că bărbatul a ajuns într-o stare deplorabilă și este total dezamăgit de acțiunile fostei soții. Mai mult de atât, Isabela Onoriu are pretenții financiare uriașe la partaj.

Fostul pilot de raliuri este arestat

„Am fost la Daniel, l-am văzut și, ce să mai spun: doar vocea i-a mai rămas neschimbată. În rest, este total schimbat, e alt om. A slăbit, cred că are 55 de kilograme. Este trist, dezamăgit și nedreptățit. Din păcate, în ultimul an, Daniel a trecut prin tot felul de încercări.

Acum este șocat pentru că este în arest de peste 30 de zile din cauza soției lui. Sigur că el a greșit pentru că a fost obraznic în exprimare, i-a trimis tot felul de mesaje la nervi. În felul acesta, Daniel s-a ales cu ordin de restricție, pe care l-a încălcat mergând după soția lui să-i ceară să-l ierte , să se împace!”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click.ro.

Isabela Onoriu nu vrea să plece cu mâna goală din căsnicia cu Daniel Onoriu

Familia lui Daniel Onoriu este acum în tratative cu Isabela Onoriu, după ce aceasta ar fi emis pretenții financiare exorbitante pentru a divorța de fostul pilot. Se pare că Isabela Onoriu vrea jumătate din averea lui.

„Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea. Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!

Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult! Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu.

citește și...