Clipe de groază pentru Daniel Onoriu! A încercat să se sinucidă în arest, după ce s-a plâns că a fost agresat

22.11.2022, 10:55
Clipe de groază pentru Daniel Onoriu! A încercat să se sinucidă în arest, după ce s-a plâns că a fost agresat
Clipe de groază pentru Daniel Onoriu! A încercat să se sinucidă în arest, după ce s-a plâns că a fost agresat

Daniel Onoriu trece prin momente dificile! Fostul pilot de raliuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce nu a ținut cont de ordinul de protecţie obţinut de fosta lui soție, Isabela. Ajuns după gratii, el ar fi încercat să se sinucidă. Iată detaliile cutremurătoare! 

Daniel Onoriu nu poate trece peste despărțirea de Isabela, femeia care i-a fost alături în ultimii șase ani. După ce bărbatul a ieșit din comă, femeia a decis să se despartă de el. Pentru că fostul pilot de raliuri nu a acceptat deloc acest lucru, el a încercat de mai multe ori să ia legătura cu Isabela.

Din acest motiv, ea a cerut ordin de protecţie împotriva lui, însă Daniel Onoriu nu a ținut cont și a trecut peste decizia magistraţilor. Ultima oară, Isabela  sunat la Poliție, după ce Daniel s-a dus agitat în fața blocului unde femeia locuiește.

Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă în arestul Poliției

O ambulanţă SMURD l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie, apoi, după ce a fost stabilizat, a fost dus la secţie şi audiat. În cele din urmă, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Conform Cancan.ro, fostul pilot de raliuri a încercat să-și pună capăt zilelor.

Pe de altă parte, oamenii legii susțin că el ar fi trebuit să beneficieze de un tratament special pentru tulburările pe care le are. În schimb, Daniel Onoriu le-a mai spus apropiaților săi că ar fi fost agresat în arest.

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunţat Poliţia la momentul reţinerii.

Fostul pilot de raliuri a fost la un pas de moarte

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte, după ce a apelat la o operație de micșorare a stomacului, în Turcia. El a petrecut 55 de zile de comă, la Terapie Intensivă. Pe 8 martie, anul acesta, el a fost externat din spital.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai «simplă» și «la modă» metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu, pe rețelele de socializare.

„Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a mai scris pilotul de raliuri.

citește și...