Daniel Onoriu a deschis ochii, pentru prima dată după o lună de internare. „Are o privire… nu fixă”

13.01.2022, 17:10

Daniel Onoriu a deschis ochii și este conștient, pentru prima dată după o lună de internare. Isabela Onoriu, soția pilotului, a prezentat ultimele informații despre starea de sănătate a acestuia. ”A deschis ochii mai mult și m-a privit”, spune Isabela.

Daniel Onoriu se află internat, în continuare, la Spitalul Floreasca, după ce a suferit, în Turcia, o intervenție de micșoare a stomacului.

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Când s-a întors în țară, pilotul s-a simțit rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă, unde a suferit încă o operație.

Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate

În urmă cu câteva zile, Rebeca Onoriu spunea că medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-l ține în viață. Joi, Isabela Onoriu, soția pilotului, a transmis că acesta a ieșit din comă, după aproape o lună și zece zile.

Isabela a vorbit în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu, unde a vorbit despre evoluția situației medicale a soțului său.

„Are o privire… nu fixă”

„Are o privire… nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior.”, a mai spus ea.

Medicii așteaptă ca el să răspundă la tratamentul pe care i l-au administrat. „Medicii așteaptă să răspundă la tratamentul cu antibiotice. Este pe un maxim de antibiotic ce i se poate administra. Acum așteptăm cu toții o minune, să ne sune într-o zi și să ne spună că este bine și că toate lucrurile merg spre bine”, a mai spus Isabela Onoriu.

”Sunt șanse să-și revină”

Soția pilotului spune că Daniel are șanse să își revină treptat. Isabela se încrede în Dumnezeu și este optimistă în ceea ce privește recuperarea pilotului.

„Sunt șanse să-și revină. Dumnezeu are ultimul cuvânt, dar eu cred că sunt șanse să-și revină. El o să-și revină, o să fie bine, dar la ce are, acum este mai bine decât era la început. Este o chestiune de timp și nu accept altceva decât să fie bine… Nu, nu există altă variantă.

Recuperarea este de durată și se face cu pași mici. Ne-au spus să nu ne așteptăm că se va trezi peste noapte, că Daniel se va ridica din pat și va merge. O să fie o recuperare cu pași mici, dar este spre bine și cu ajutorul lui Dumnezeu o să fie bine”, a mai adăugat Isabela Onoriu.

citește și...