Care este starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu. Rebeca Onoriu: “Medicii se luptă să îl țină în viață. Nu ne bazăm pe nimic”

08.01.2022, 19:32
Care este starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu. Rebeca Onoriu: Medicii se luptă să îl țină în viață. Nu ne bazăm pe nimic
Daniel Onoriu, în stare critică. Apelul făcut de familie

Familia lui Daniel Onoriu trece prin momente cumplite. Nepotul regretatei interprete de muzică de petrecere Gabi Luncă este internat în spital, unde se zbate între viață și moarte. Veștile pe care rudele le transmit despre starea lui de sănătate nu sunt deloc unele bune. Sâmbătă, Rebeca Onoriu a vorbit despre cum se simte celebrul pilot de raliuri în aceste momente.

Daniel Onoriu se află internat, în continuare, la Terapie Intensivă, după ce a suferit, în Turcia, o intervenție de micșoare a stomacului.

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Când s-a întors în țară, pilotul s-a simțit rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă, unde a suferit încă o operație.

Care este starea de sănătate a lui Daniel Onoriu

Starea de sănătate a celebrului pilot de raliuri prezintă din nou riscuri. Rebeca Onoriu a oferit la Antena Stars, noi informații legate de starea de sănătate pe care o prezintă Daniel Onoriu. Aceasta a transmis ca medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-l ține în viață. Starea de sănătate a pilotului nu este una bună și se poate schimba de la o zi la alta.

“Este un pacient sensibil, fragil, slăbit! Medicii se luptă să îl țînă in viață și cu ajutorul lui Dumnezeu să se facă bine! În 35 de zile nu am putut spune măcar o zi că este bine. Lucrurile se schimbă de la o săptămână la alta. Nu ne bazăm pe nimic. (…)”, a declarat Rebeca Onoriu la Antena Stars.

Rebeca Onoriu se roagă neîncetat. iar gândurile acesteia au fost auzite de pilot.

Soția lui Daniel Onoriu îl acuză pe medicul din Turcia care l-a operat pe pilot

” (…) Am fost la Daniel și am stat cu el 10 min! La un moment, m-am rugat și am plâns, în gând, iar tensiunea lui a crescut. M-am speriat. (…) Asistenta mi-a zis ca ma simte!”, a mai povestit Rebeca Onoriu.

În decembrie, Isabela, soția lui Daniel Onoriu l-a acuzat pe medicul din Turcia care l-a operat pe nepotul lui Gabi Luncă. Femeia l-a numit “criminal”.

“Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic. După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, spunea, la momentul respectiv, Isabela Onoriu.

citește și...