Dani Oțil reacționează după gluma Gabrielei Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu. ”Am rămas impresionat. Eu nu laud pe nimeni”

18.04.2022, 12:00
Dani Oțil reacționează după gluma Gabrielei Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu. ”Am rămas impresionat. Eu nu laud pe nimeni”
Meseria pe care a avut-o Dani Oțil înainte de a prezenta 'Neatza'

Dani Oțil a reacționat după gluma Gabrielei Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu. Prezentatorul TV a fost recent taxat de fanii, după ce soția lui a lansat un atac dur la diva de Monaco. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se declară mândru de mama fiului său.

Gabriela Prisăcariu  a lansat recent un atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu. Fosta asistență TV a fost invitată la emisiunea iUmor, unde a făcut un roast.

Blondina a spus despre Mihaela Rădulescu că este, de fapt, bunica lui Dani Oțil. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul că și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Riștei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela.

”Am rămas impresionat. Eu nu laud pe nimeni”

Prezentatorul TV a publicat pe Instagarm un mesaj emoționant prin care își laudă partenera de viață. El mărturisește că, deși mulți spuneau că aceasta e doar frumoasă,  Gabriela Prisăcariu a demonstrat și că e deșteaptă și că are umor.

”Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să bâlbâie, să rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă.Se puteau întâmpla multe… Și totuși…Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni și nu fac complimente… Daaaaar….. ”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Val de hate pentru Dani Oțil

Dani Oțil a fost recent atacat în mediul online, după ce soția lui a făcut o glumă despre diva de la Monaco. Se pare că ironia făcută de Gabriela  Prisăcariu la „iUmor” nu a fost deloc pe placul fanilor.

„Tot respectul pentru Mihaela, o femeie realizată, deșteaptă și frumoasă așa bunică cum o face Gabi… Dacă la 50 ești bunică la 80?”, „Urât ce a spus Gabi de Răduleasca. Pe femeia aia ai iubit-o atât cât poate iubi un bărbat o femeie”, „Nu-mi place de Mihaela, dar «gluma» soției tale e penibilă. Mai ales când vine din partea uneia care are doar meritul de a fi «nevasta ta»”, „A fost doar o glumă! Sper ca Mihaela Rădulescu să se abțină și s-o ia ca atare… dacă nu o să înceapă o mare și lungă durere de cap pentru tine”; ”Oamenii inteligenți fac glume inteligente în toate formele. Ceilalți fac glume proaste….gen bunica”; ”Atunci tu esti bunic pentru ea”, au fost o parte dintre comentariile fanilor pe rețelele de socializare.

citește și...