Dani Oțil, reacție șocantă la adresa Ramonei Olaru! S-a întâmplat totul în direct, la tv: ‘Ești ca o vită. O halcă de carne’

31.03.2021, 13:12
Dani Oțil, reacție șocantă la adresa Ramonei Olaru! S-a întâmplat totul în direct, la tv: 'Ești ca o vită. O halcă de carne'
Dani Oțil, reacție șocantă la adresa Ramonei Olaru! S-a întâmplat totul în direct, la tv: 'Ești ca o vită. O halcă de carne'

Ediția de miercuri, 31 martie, a emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, a fost una cu adevărat incredibilă. Dani Oțil și asistenta emisiunii, Ramona Olaru, au avut un dialog care i-a lăsat mască pe toți.

Dani Oțil și Ramona Olaru au avut un schimb de replici fabuloase, însă prezentatorul tv nu a avut rețineri a o jigni pe blondină în direct, la tv.

Ca invitat-o au avut-o pe nutriționista Iuliana Dabija Dani, iar lui Dani Oțil i-a venit ideea să își asemenene personajele din emisiune cu animale sălbatice.

Dani Oțil și-a jignit colega în direct, la tv

Pe Iuliana Dabija Dani, Dani Oțil nu s-a sfiit să o numească ‘suricată’. În schimb, pe Ramona Olaru a asemănat-o cu un animal domestic din familia bovinelor.

Dani Oțil: Ramona, tu ai 1.80, ești ca o vită de Asador, o halcă de carne.

Ramona Olaru: Păi și ce vreți, domnul Dani, să-mi tai din picioare?

Dani Oțil: Gândește-te. Ești greu și de tăiat, trebuie să îți dea aici, între coarne. Iuliana Dabija e ca o suricata, tot timpul curioasă.

În dialogul celor doi a intervenit și Răzvan Simion, care a făcut mișto de diferența de înălțime dintre Dani Oțil și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu.

Răzvan: Și tu ce ești? Un lup?

Dani: Eu? Nu, șacal.

Răzvan: Aha, deci ăsta ești.

Dani: Am fost…

Răzvan: Atunci, ia spune-mi. Tu, ca șacal, cum ai sărit la gâtul girafei?

Dani: M-au omorât drumurile…

citește și...