Dani Oțil, moment stânjenitor într-un hotel din București. „Și eu ma gândeam că și ea are fată de 18 ani acasă”. Cum a fost surprins prezentatorul TV

17.12.2021, 15:44

Dani Otil a povestit vineri dimineață un moment pe care și-ar fi dorit să îl evite. Aflat într-un hotel din Capitală, prezentatorul de la ”Neața și Răzvan cu Dani” s-a confruntat cu o situație stânjenitoare. Acesta a povestit în ediția de astăzi a emisiunii ce i s-a întâmplat când ieșea din lift.

În ediția de vineri, 17 decembrie, Dani Oțil a povestit o întâmplare pe care și-ar fi dorit să o evite, fiind cazat pentru câteva ore la un hotel din București. Prezentatorul TV s-a temut să nu fie văzut singur în hotel și să se interpretze altfel lucrurile, având în vedere că este căsătorit și cu un bebeluș acasă.

Dani Oțil a povestit că cel mai temut coșmar s-a adeverit fix în momentul în care ieșea din lift. Prezentatorul TV s-a întâlnit cu Mirela Retegan, fondatoarea „Gașca Zurli”.

Moment stânjenitor pentru Dani Oțil

„Ieri am stat cinci ore cazat într-un hotel din București. Mergeam pe hol cu cheia în mana și mă gândeam ce penibil ar fi sa mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Cand ies din lift m-am întâlnit cu Mirela Retegan”.

Deși spune că s-a temut de prejudecățile celor care îl cunosc, Dani a mărturisit că aceleași gânduri le-a avut și el față de Mirela Retegan.

Dani Oțil: „Și eu ma gândeam la cazul Mirelei Retegan, că și ea are fată de 18 ani acasă”

„Ce ciudat a fost să fiu văzut, mai ales ca se gândea că am copil acasă. Și eu ma gândeam la cazul ei, că și ea are fata de 18 ani acasă și poate că nu a vrut să fie văzută… Ne-am cercetat unul pe altul din priviri. Până la urmă ne-am pupat și am plecat…Dar nici până acum nu știu ce cauta Mirela Retegan în acel hotel.”

Dani Oțil a devenit recent tătic. Pe 11 septembrie, Gabriela Prisăcariu un băiețel perfect sănătos. Tânăra mămică a transmis și un mesaj emoționant, direct din maternitate, după ce și-a ținut bebelușul în brațe: ”M-a topit!”.

Mesaj dedicat bebelușului său

Pe rețelele de socializare, Dani Oțil a postat un mesaj frumos și emoționant, dedicat bebelușului său.

”Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.
Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…
Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva.
Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, a scris prezentatorul pe Instagram.

citește și...