Dani Oțil l-a ironizat pe Connect – R în direct. „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile și după mergem la Denise Rifai”

13.01.2022, 13:09
Dani Oțil l-a ironizat pe Connect - R în direct. „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile și după mergem la Denise Rifai”
Meseria pe care a avut-o Dani Oțil înainte de a prezenta 'Neatza'

Dani Oțil  l-a ironizat pe Connect – R în direct. Apariția lui Connect-R în emisiunea lui Denise Rifai a fost prilej de glumă pentru Dani Oțil, care a făcut o aluzie cu privire la perioada în care cântărețul a găsit o soluție în consumul de substanțe interzise.

În ediția de joi de la emisiunea Răzvan și Dani, prezentatorul emisiunii a decis să arunce o replică acidă la adresa lui Connect-R.

Dani Oțil a ironizat un invitat care a fost prezent recent în emisiunea prezentată de Denise Rifai, oferind o replică acidă împotriva acestuia, subliniind că a consumat alcool și substanțe interzise. Chiar dacă nu i-a oferit numele, Dani Oțil a dat de înțeles că este vorba chiar de cântăreț.

De la ce a pornit totul

Dani a întrebat-o pe Codruța cât mai are de gând să întârzie, aceasta răspunzând în stilul caracteristic.

Ironiile prezentatorului nu s-au oprit, Dani Oțil a spus că nu se simte prea bine și că ar avea nevoie de niște palincă. De asemenea, el a mai precizat faptul că aceasta ar fi, de fapt, prima etapă, când încerci să găsești anumite soluții pentru problemele tale.

„Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile și după mergem la Denise Rifai”

Ulterior, urmează să faza a doua, drogurile, și apoi mergi la emisiunea de pe Kanal D.

„M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai.’, a replicat Dani Oțil.

Ce declarații a făcut Connect-R

Connect-R a fost invitatul lui Denise Rifai de duminică seara, în emisiunea “40 de întrebări” de la Kanal D, acolo unde a făcut declarații incredibile despre consumul de droguri.

„M-am drogat foarte mult timp. Când mi-am luat dansatori și am văzut că unul din ei fumează iarbă, am vrut să-l dau afară. Deci eram total împotrivă. E, am dat la un moment dat de cocaină. Și cocaina a fost așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Mi-am dat seama că sistemul imunitar se cam slăbește. Și m-am bătut cu asta din 2009, până în 2014-2015, cam așa. Și o făceam zilnic. ‘, a povestit Connect-R.

citește și...