Dani Oțil: ”Fiecare vom avea acest virus, important e când îl luăm”

22.07.2020, 13:00
Dani Oțil: ”Fiecare vom avea acest virus, important e când îl luăm”

Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1, și-a spus părerea despre coronavirus.

Dani Oțil a explicat, la emisiunea pe care o prezintă cu Răzvan Simion la Antena 1, că mulți cunoscuți de-ai săi s-au infectat cu COVID și se află în spital.

„Se apropie laţul, după cum ştiţi, fiecare vom avea acest virus, important e când îl luăm şi cât de mare e presiunea pusă pe sistemul sanitar. Eu încep să am din ce în ce mai mulţi cunoscuţi şi, culmea, sunt din cei care au vrut neapărat la mare să stea bot în bot cu alţii.

Pentru că ei sunt în spital şi n-au televizor, adică mi-au trimis nişte poze din spital… nu e cel mai drăguţ loc de pe planeta Pământ, îi salut, poate le transmite cineva sau văd pe Youtube, după emisiune, căci viaţa lor cu televizor toată ziua, la fiecare cafea de dimineaţă, pentru câteva săptămâni, s-a suspendat”, a declarat Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

 

Record de cazuri marți: 994

Alte 994 de noi îmbolnăviri cu coronavirus au fost raportate marți, 21 iulie 2020, în țara noastră, astfel că bilanțul a ajuns la 39.133.

În ultima zi au fost înregistrate 36 noi decese. În total până astăzi 2.074 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Dintre persoanele confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 25.586 au fost externate.

24.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.612 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 1.087 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 297 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 984.396 de teste, cu 17.204 mai multe teste ca ieri.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 5.243 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 122 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 158 au fost declarați vindecați.

citește și...