Prin ce a trecut Dani Oțil după ce a fost părăsit de o femeie. ”Am chemat și salvarea”

02.06.2020, 09:39
Prin ce a trecut Dani Oțil după ce a fost părăsit de o femeie. ”Am chemat și salvarea”
Prin ce a trecut Dani Oțil după ce a fost părăsit de o femeie. ”Am chemat și salvarea”

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a mătrurisit, într-un interviu, că a fost nevoit să cheme salvarea după ce a făcut atac de panică din cauza unei femei care l-a părăsit.

Co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 a făcut dezvăluirea la emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos.

„Am chemat și salvarea. Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns”, a măturisit Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

A apelat la ajutorul lui Răzvan Simion

Dani Oțil a explicat că a apelat la ajutorul colegului și prietenului său, Răzvan Simion, care la acea vreme era căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii. Răzvan Simion și Diana locuiau în apropiere de Dani Oțil. Când acesta din urmă a ajuns la ei, cei doi se certau pe terasă.

„M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”, a mai povestit Dani Oțil.

Dani Oțil a avut o relație de lungă durată cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu,. În prezent, prezentatorul matinalului de la Antena 1 trăiește o poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu.

Pregătit să devină tată

La emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a făcut o declarație neașteptată. Acesta a mărturisit că este pregătit să devină tătic. Prezentatorul de televiziune a afirmat că și-a mai dorit să fcă un copil și în urmă cu 12 ani.

“Am vrut să fac un copil anul acesta, dar uitați-vă ce e la televizor! Nu poți! Am mai vrut și în 2008, dar a venit criza! Eram gata-gata, ce să mai? Făcusem și analizele… “, a spus Dani Oțil.

citește și...