Dani Oțil face declarații șocante. “Nu deschide nimeni ușa, nu vine nimeni la noi”

17.06.2022, 14:20
Dani Oțil face declarații șocante. Nu deschide nimeni ușa, nu vine nimeni la noi
Dani Oțil și soția lui și-au botezat fiul

Dani Oțil face declarații șocante. Prezentatorul TV a dezvăluit ce relații are cu cei apropiați. Se pare că acesta nu are o relație foarte bună cu cei din jur, pentru că a mărturisit că nu este vizitat de prieteni. “Nu vine nimeni la noi, nu ne deschide nimeni ușa. Nu ne vizitează că suntem urâți”, a dezvăluit Dani Oțil.

Dani Oțil continuă șirul declarațiilor surprinzătoare. După ce a dezvăluit că un bărbat s-a dat la el, Dani Oțil a aruncat o bombă, și anume că ușa lui de acasă este foarte rar deschisă de apropriați și cei dragi.

Se pare că vedeta TV este nemulțumită de faptul că nu are o relație strânsă cu cei din jur. Prezentatorul TV a făcut declarații în stilul propriu, mărturisind că bonele nu stau la el în casă prea mult.

“Nu nu deschide nimeni ușa, nu vine nimeni la noi”

“Nu vine nimeni la noi, nu ne deschide nimeni ușa. Patru bone ne-au părăsit. Pe mine două bone m-au părăsit într-un an. Mi-a bătut toate recordurile. (…) Nu ne vizitează că suntem urâți, nu suntem frumoși și de asta, să nu se sperie. (…)”, a dezvăluit Dani Oțil.

Recent, prezentatorul TV a fost întrebat dacă s-a dat vreodată vreo persoană de același sex la el, Dani Oțil a șocat cu răspunsul lui, confirmând că a primit avansuri de la o persoană de același sex. Soțul Gabrielei Prisăcariu nu a dorit să dea mai multe detalii despre bărbatul care i-a făcut propunerea indecentă.

Dani Oțil, declarații bombă despre relația cu Mihaela Rădulescu

Invitat la podcastul lui Gojira, Dani Oțil a vorbit deschis despre relația cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul TV a dezvăluit că între el și Mihaela Rădulescu exista o anumită competivitate.

”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ”păi asta am făcut eu acum zece ani” și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: ”bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…” și ea zicea: ”tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare”. Eu m-am simțit super de c@#$%”, a spus Dani Oțil, în podcastul lui Speak.

citește și...