Dani Oțil, criză de nervi în direct: “Ești un nesimțit!”. De ce s-a enervat prezentatorul TV

01.02.2022, 13:24
Dani Oțil, criză de nervi în direct: Ești un nesimțit!. De ce s-a enervat prezentatorul TV
Meseria pe care a avut-o Dani Oțil înainte de a prezenta 'Neatza'

Dani Otil a avut o reacție acidă la adresa fanilor săi, după ce o parte dintre aceștia l-au jignit pentru că a fost absent în cadrul emisiunii pe care o prezintă. “Ești un nesimțit!”. Dani Oțil a lipsit de la Antena 1 deoarece Gabriela Prisăcariu și micuțul Luca Tiago s-au îmbolnăvit.

Dani Otil a fost tinta fanilor, în mediul online, după ce mai mulți urmăritori l-au criticat pentru că a lipsit câteva zile din emisiune. Prezentatorul a răbufnit și a făcut o serie de dezvăluiri.

Dani Oțil le-a răspuns celor răutăcioși și a explicat motivul pentru care nu a fost prezent în emisiune.

Dani Otil, reacție acidă la adresa fanilor săi

”Am o problemă foarte reală și o s-o exprim foarte sincer. Noi suntem aici de 14 ani, facem luna asta. Oficial eu nu am lipsit din motive medicale niciodată, inclusiv când m-am operat la nas am venit aici, dar n-am fost lăsat să intru că eram vânăt, dar am fost aici. Acum că am lipsit, dar nu pentru că eram eu bolnav, ci pentru că era bebele. Luni m-ați lăsat, dar începând de marți au început mesajele și în privat, și public: ”Băi, dar tu de ce lipsești? Ești un nesimțit, oamenii se chinuie la emisiune și tu cine știe ce faci pe acasă”. De unde răutatea asta?”, a declarat Dani Oțil, potrivit playtech.ro.

 

Luca Tiago, fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil, a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, asta pentru că micuțul a răcit și nu s-a simțit prea bine în ultima vreme.

Ce a spus Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a fost asaltată cu întrebări de la fanii lui Dani Oțil, aceștia dorind să afle care a fost, de fapt, motivul pentru care prezentatorul TV nu a fost prezent la emisiune.

“Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-a îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, este dialogul purtat între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, care strănuta continuu.

citește și...