Dani Oțil, declarații bombă despre relația cu Mihaela Rădulescu. Ce îl deranja pe prezentator la diva de Monaco

11.11.2021, 15:48
Dani Oțil, declarații bombă despre relația cu Mihaela Rădulescu. Ce îl deranja pe prezentator la diva de Monaco

Dani Oțil (41 de ani)  a declarat că o va invita la nuntă pe Mihaela Rădulescu. Prezentatorului de la „Neața cu Răzvan și Dani” spune că a omis să o invite la cununia civilă, însă o va face la ceremonia religioasă. Prezentatorului de la „Neață cu Răzvan și Dani” a oferit detalii despre relația lui cu Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil a fost invitat într-un podcast moderat de Speak. Acesta a declarat că o va invita pe fosta lui iubită la nunta lui cu modelul Gabriela Prisăcariu (27 de ani).

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu acum mai bine de 10 ani.  După despărțire, amândoi și-au refăcut viața, ea cu pilotul Felix Baumgartner, iar el cu soția lui, Gabriela Prisăcariu, ce l-a făcut de curând tată.

„Eram un mucos de 28 de ani, care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână”

„În perioada în care am fost cu Mihaela, care, evident, că a fost pentru mine un mare boost de imagine, eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă! Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă!”, a dezvăluit Dani Oțil, invitat la podcastul găzduit de Speak, pe Youtube.

Oțil a spus că jurata de la „Masked Singer România” urmează să fie invitată la ceremonia religioasă.

„Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV”, a mai adăugat, glumind, prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Ce îl deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu

Prezentatorul TV de la Antena 1 a dezvăluit aspecte din relația pe care au avut-o cu diva de Monaco, neștiute până în prezent.

Colegul lui Răzvan Simion a dezvăluit că exista o competiție între el și Mihaela Rădulescu, iar de fiecare dată când acesta se lăuda cu o reușită pe plan profesional, diva de Monaco nu îl felicita, ci îi spunea că nu a obținut nimic spectaculos.

”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ”păi asta am făcut eu acum zece ani” și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: ”bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…” și ea zicea: ”tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare”. Eu m-am simțit super de c@#$%”, a spus Dani Oțil, în podcastul lui Speak.

citește și...