Dani Oțil este cel de-al patrulea jurat al ediției ”iUmor” din această duminică

14.04.2022, 13:36
Dani Oțil este cel de-al patrulea jurat al ediției ”iUmor” din această duminică
Dani Oțil este cel de-al patrulea jurat al ediției ”iUmor” din această duminică

Audițiile sezonului 12 iUmor continuă și un nou jurat-surpriză se va alătura celor trei binecunoscuți critici ai umorului. Prezentatorul matinalului Antenei 1, Dani Oțil, se alătură Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac în jurizarea ediției 10 a celui mai nou sezon iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Dani Oțil a revenit la iUmor, dar de această dată în postura de jurat. „Sunt fan iUmor, știu foarte multe numere și mereu m-am întrebat dacă aș avea ce trebuie pentru a fi la masa juriului. De aproximativ trei ani tot aștept să fiu chemat aici. Am un filtru pe care îl pun peste tot ce se întâmplă pe scenă: omul acesta dacă ar veni cu grupul meu de prieteni la cabană și ne-ar spune glume, noi am râde sau l-am da afară în zăpadă? Cred că la asta se rezumă totul”, a declarat Dani Oțil.

„Mi-ar plăcea să văd oameni care sunt cu adevărat fericiți, nu persoane care zâmbesc ca maseuzele din Thailanda. Nu vreau să văd ultraprofesioniști. Sunt pasionat de iUmor pentru că am văzut aici câțiva oameni care au făcut stand-up povestindu-și viața și ei nu știau de fapt că fac stand-up. Genul acesta de oameni îl ador”, a adăugat cel de-al patrulea jurat iUmor. Cum a decurs ziua de filmare și cât de bine s-a simțit Dani Oțil în postura de jurat iUmor, telespectatorii pot urmări duminică, de la 20.00, la Antena 1.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

citește și...