Dana Săvuică face dezvăluiri despre iubit. ”Nu, nu există! Nu este deloc!”

24.06.2022, 16:10

Dana Săvuică a vorbit recent despre iubitul ei și despre cât de înțelegător este acesta atunci când blondina pleacă în vacanțe. Vedeta este plecată aproape în fiecare lună prin destinații exotice. Fostul model a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația pe care o are cu iubitul ei. ”Nu, nu există! Nu este deloc!”

Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu. Dana Săvuică a avut un mariaj longeviv de peste 25 de ani alături de Răzvan Stanciu, încă infidelitatea soțului a determinat-o să se despartă de acesta.

Blondina trăiește o frumoasă poveste de iubire, de câțiva ani, alături de actualul ei iubit. Vedeta nu l-a expus foarte mult pe actualul ei partener în lumina reflectoarelor, chiar dacă îl cunoaște din adolescență pe acesta.

Vedeta va pleca în vacanță singură

Recent, vedeta a declarat că va pleca în vacanță alături de Carmen Negoiță, și apoi alături de sora ei. Blondina a mărturisit că va pleca singură, iar iubitul ei va avea grijă de cățel și pisica.

”Plec la Paris cu Carmen Negoiță. Vizităm Parisul și Valea Loarei, după care, pe 30 iunie, plec în Creta împreună cu sora mea, cu iubitul meu și cu alți prieteni de-ai noștri” .

Iubitul vedetei va sta acasă

Întrebată dacă iubitul va sta acasă, blondina a mărturisit că acesta va avea grijă de cele două animale pe care le au.

”Da săracul, cu cățelul și cu pisica!”

Dacă fostul soț al vedetei era gelos, fiind unul dintre motivele divorțului, actualul partener nu o lasă să călătorească singură.

”Nu, nu există! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!v

 Dana Săvuică a fost curtată de bărbați celebri din showbiz-ul autohton.
,,Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri.”, a dezvăluit aceasta în trecut.
citește și...