Dana Săvuică a fost marginalizată în copilărie. ”Eram respinsă de ceilalți copii”. Ce spune blondina despre bărbatul din viața ei

09.03.2022, 17:07
Dana Săvuică a fost marginalizată în copilărie. ''Eram respinsă de ceilalți copii''. Ce spune blondina despre bărbatul din viața ei

Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre copilărie, relația cu familia ei, dar și despre bărbatul cu care petrece cele mai frumoase momente. Femeia de afaceri mărturisește că a fost marginalizată în copilărie, fiind respinsă de copii. ”Nu eram obișnuită să mă deschid și să fiu naturală”. 

Dana Săvuică este  una dintre cele mai cunoscute vedete din România.  Afacerista este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați, Playboy. Chiar dacă în copilărie a fost învățată să se preocupe de imaginea sa și de bunele maniere, la vârsta de  29 de ani blondina a decis să se comporte așa cum simte și să devină o femeie dezinvoltă.

Vedeta a vorbit pentru ego.ro despre copilărie și despre interacțiunea cu alți copii, din culturi diferite. Blodina a mărturisit că, din cauza timidității și a faptului că provenea dintr-o familie de diplomați, ea s-a simțit marginalizată de ceilalți copii. Dana Săvuică spune că familia sa a învățat-o să pună accentul pe etichetă și bunele maniere, în timp ce alți copii se comportau natural.

Dana Săvuică a fost marginalizată în copilărie

”A fost vorba și de timiditatea mea, dar și de faptul că am fost scoasă dintr-o țară și introdusă în alta în care copiii din jurul meu proveneau din toate părțile lumii. Nu eram obișnuită să mă deschid și să fiu naturală. Provin dintr-o familie de diplomați, unde se pune accentul pe etichetă și pe bunele maniere.

Am fost afectată în perioada respectivă, dar am o relație apropiată cu părinții mei. Am intrat în colectiv după ce mama s-a împrietenit cu mamele unor fete. Aveau prejudecăți cu privire la români. Le-am arătat că suntem culți, educați, deschiși și frumoși” povestea aceasta.

Cine este bărbatul din viața blondinei

Dana Săvuică a vorbit și despre bărbatul din viața ei. Întrebată cine este bărbatul care ar duce-o la altar, blondina a spus

”În momentul de față, ca bărbatul care mă așteaptă acasă. Este alături de mine de câțiva ani buni”.

Blodina spune că nu regretă decizia de a poza în Playboy, doar că ar negocia mai dur condițiile. În ceea ce privește părerea familiei sale despre faptul că a pozat în Playboy, aceasta spune că ”a reacționat bine”. Apariția în revista Playboy a marcat-o atât de mult, încât vedeta a decis să nu își mai satisfacă ego-ul și a renunțat la modelling.

”Familia mea a recționat bine. Nu aș fi făcut acest lucru dacă nu aveam acceptul lor. Mi-a păsat și nu mi-a păsat de ce a zis societatea. Am vrut să arăt că femeia este frumoasă la orice vârstă și că trebuie să ne debarasăm de complexe. Pot spune că am făcut-o și pentru ego-ul meu. După apariția în Playboy am terminat cu partea de modelling”, a mai spus vedeta.

citește și...