Dana Săvuică face dezvăluiri. Ce spune despre divorțul prin care a trecut și despre noul iubit

12.02.2020, 11:02
Dana Săvuică face dezvăluiri. Ce spune despre divorțul prin care a trecut și despre noul iubit
Dana Săvuică face dezvăluiri. Ce spune despre divorțul prin care a trecut și despre noul iubit

Dana Săvuică a divorțat după 26 de ani de căsnicie, iar în prezent are o nouă relație. Vedeta a făcut dezvăluiri despre viața sa personală.

Dana Săvuică a format o familie alături de Răzvan Stanciu, însă mariajuil lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Acum, blonda are un nou partener, însă mărturisește că nu se gândește la o nouă căsătorie.

”Eu nu mai cred în căsnicie, pentru că mi s-a întâmplat să văd că, după atâţia ani de mariaj, ajungi inevitabil într-un punct mort. Şi asta poate şi pentru că societatea, problemele, grijile cotidiene (de genul rate la casă, la maşină, serviciul, lipsa serviciului) lucrează la a-ţi distruge căsnicia. Şi dacă nu ştii să găseşti soluţii care să contracareze aceste lovituri, drumurile se despart. La un moment dat, e ca şi cum ai trăi cu un străin în casă şi nu mai vezi nimic frumos la el, îi vezi doar defectele”, a mărturisit Dana Săvuică într-un interviu pentru OK Magazine.

Despre relația cu actualul ei iubit, vedeta a spus:

”Eu n-aş suporta gândul că s-ar duce şi m-ar înşela şi nici eu nu aş face lucrul acesta. E un respect între doi adulţi care nu-şi dau lovituri sub centură. El ştie prin ce am trecut, pentru că noi ne cunoaştem de 33 de ani. Eu fac 50, el a făcut 53, şi ne-am cunoscut când eu aveam 17-18 ani”.

Ea a fost cea care a vrut să divorțeze

În cadrul interviului, Dana Săvuică a mărturisit că ea a fost cea care a vrut să divorțeze.

”Eu am vrut să divorţez. Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu. Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec”, a afirmat vedeta.

”Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou. Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele”, a mai spus ea.

citește și...