Dana Săvuică spune lucrurilor pe nume. ”Nu mă mai sinchisesc de ceea ce spune lumea”

18.08.2021, 16:42
Dana Săvuică spune lucrurilor pe nume. ”Nu mă mai sinchisesc de ceea ce spune lumea”
Dana Săvuică spune lucrurilor pe nume. ”Nu mă mai sinchisesc de ceea ce spune lumea”

Dana Savuică a fost unul dintre cele mai de succes modele din țara noastră. A fost prima vedetă din România care a pozat în celebra revistă ”Playboy”, unde a făcut senzație cu apariția ei. Astăzi, la 51 de ani, Dana Săvuică este la fel de atrăgătoare ca în vremurile în care era fotomodel. ”Mă mai împiedic de prejudecăţi, cum că femeia, de la o anumită vârstă, nu mai are voie să poarte anumite haine sau nu mai are voie să se afişeze în costum de baie”, a mărturisit aceasta.

Dana Săvuică a mărturisit, într-un interviu pentru clikpentrufemei.ro, că dintotdeauna și-a dorit să schimbe percepția femeilor despre vârstă. Vedeta a afirmat că și acum se mai lovește de prejudecăți, însă nu mai bagă în seamă ce spune lumea.

”Încă de la 29 de ani, când am pozat pentru revista „Playboy‟, am transmis un mesaj pentru toate femeile să se iubească. Întotdeauna mi-am dorit să deschid căi noi şi, dacă tot am intrat în showbiz, am zis să fac ceva cu numele pe care mi l-am format în 30 de ani de carieră. Cred că fiecare dintre noi are ce învăţa de la celelalte, indiferent de vârstă, şi, dacă cineva are ceva de învăţat de la mine, foarte bine, pentru că şi eu învăţ de fiecare dată, inclusiv din greşeli. Dar sunt extrem de responsabilă cu ceea ce fac, ceea ce gândesc şi ceea ce spun, pentru că notorietatea ţi-o capeţi uşor, dar ceea ce rămâne în urma ta este mult mai important. Da, din păcate, mă mai împiedic de prejudecăţi, cum că femeia, de la o anumită vârstă, nu mai are voie să poarte anumite haine sau nu mai are voie să se afişeze în costum de baie, că trebuie să devină bunică şi să aibă grijă de nepoţi, că nu are voie să divorţeze… Gura lumii! Nu mă mai sinchisesc de ceea ce spune lumea, pentru că-mi ajung anii pe care i-am pierdut ascultând în stânga şi-n dreapta şi luând de bună ce ziceau alţii c-ar trebui să fac”, a declarat Dana Savuică.

Dana Săvuică spune lucrurilor pe nume. ”Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile”

În același interviu, Dana Săvuică a vorbit și despre operațiile estetice, explicând că are o singură intervenție, la nas.

”Singura operaţie pe care o am este cea la nas, pe care am făcut-o când eram model şi tocmai intrasem şi la Televiziunea Română. Şi, pe lângă faptul că aveam o deviaţie de sept, a fost şi o sugestie venită din partea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV din perioada aceea, care îşi doreau să am nasul mai estetic. Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile şi să fiu alta decât sunt. Dar apelez la mici îmbunătăţiri, ca măşti cu acid hialuronic sau cu colagen, îmi fac botox o dată pe an, pentru prevenirea apariţiei ridurilor, mici intervenţii pe care am început să le fac de la 40 şi ceva de ani”, a dezvăluit vedeta.

Dana Savuică a fost căsătorită și are o fată

Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener. La o emisiune de televiziune, Dana Săvuică a explicat care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele ar fi fost chiar infidelitatea soțului ei. “Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a spus Dana Săvuică.

De curând, Dana Săvuică a vorbit și despre o eventuală nouă căsnicie. ”Eu nu mai cred în căsnicie, pentru că mi s-a întâmplat să văd că, după atâţia ani de mariaj, ajungi inevitabil într-un punct mort. Şi asta poate şi pentru că societatea, problemele, grijile cotidiene (de genul rate la casă, la maşină, serviciul, lipsa serviciului) lucrează la a-ţi distruge căsnicia. Şi dacă nu ştii să găseşti soluţii care să contracareze aceste lovituri, drumurile se despart. La un moment dat, e ca şi cum ai trăi cu un străin în casă şi nu mai vezi nimic frumos la el, îi vezi doar defectele”, afirma vedeta.

citește și...