Dana Rogoz și copiii ei, infectați cu COVID-19. ”Pare că de data asta nu am mai scăpat”

17.02.2022, 11:37
Dana Rogoz și copiii ei, infectați cu COVID-19. ”Pare că de data asta nu am mai scăpat”
Dana Rogoz și copiii ei, infectați cu COVID-19. ”Pare că de data asta nu am mai scăpat”

Actrița Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, a anunțat, în mediul online, că ea și cei doi copii ai săi, Vlad și Lia, sunt infectați cu noul coronavirus. ”Pare că de data asta nu am mai scăpat”, a scris vedeta pe contul său de Instagram. Actrița și copiii săi se află acum în izolare. partenerul de viață al acrtriței nu este infectat.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului 2020. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat opt ani de mariaj. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută multă vreme drept ”Abramburica”.

Joi, 17 februarie 2022, Dana Rogoz a scris, pe contul său de Instagram, că ea ș cei doi copii ai săi – Vlad, în vârstă de șase ani, și Lia, în vârstă de un an, au fost infectați cu noul coronavirus.

Dana Rogoz și copiii ei, infectați cu COVID-19. ”Am intrat în modul alertă”

”Salutari din izolare! Aseara tarziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad si cu mine suntem pozitivi, Radu e (inca) negativ. Pare ca de data asta nu am mai scapat”, a scris Dana Rogoz în mediul online.

”Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marti seara de cand Lia a inceput sa aiba febra mare, am intrat in modul alerta si nu am mai fost foarte atenta la cum ma simt. Simt o ameteala, o oboseala si cam atat. Dar acum mai am o mica problema: azi e ziua lui Radu, asa ca trebuie sa ma organizez cu o comanda de tort si lumanari livrate la poarta ? Pe curand!”, aadăugat actrița.

 

citește și...