Dana Rogoz s-a externat. Cum decurge viața ei după ce a ajuns acasă cu fetița

25.05.2020, 10:01
Dana Rogoz s-a externat. Cum decurge viața ei după ce a ajuns acasă cu fetița
Dana Rogoz s-a externat. Cum decurge viața ei după ce a ajuns acasă cu fetița

Dana Rogoz a fost externată în acest weekend, după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Zilele trecute, Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Actrița și fetița ei nou-născută au fost externate în acest weekend.

Ajunsă acasă, vedeta a sărbătorit 16 ani de relație cu partenerul ei de viață.

”Să fim mereu la fel de fericiți ca azi!”

Dana Rogoz a povestit cum a fost așteptată de familia ei în fața maternității în momentul în care a fost externată.

”Una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Trebuie să îmi găsesc timp zilele următoare pentru a nota cât mai multe detalii: cum ne-au așteptat băieții în fața maternității cu flori, reacția lui Vlad când a văzut-o prima oară pe Lia, cum s-a așezat pe jos în genunchi lângă ea, cum a mângâiat-o și a pupat-o, cum se lăuda la restul oamenilor care așteptau să intre în spital că e surioara lui și că o cheamă Lia Elena, cum am plâns eu întruna de fericire în mașină, pe drumul de întoarcere spre casă, cât timp Vlad îi cântă Liei colindul lui preferat. Și cum am suflat apoi împreună cu Radu în tortul nostru, căci azi împlinim 16 ani de relație. Să fim mereu la fel de fericiți ca azi!
P.S.: Să ne țineți pumnii pentru prima noapte acasă. #iubireinfinita”, a povestit vedeta.

Detalii despre programul pe care îl are acum

Dana Rogoz își dedică tot timpul fiicei ei nou-născute.

”Acum. Cu carnețelul în care îmi notez orele la care o alăptez și cu cana cu ceaiul de lactație lângă, în lumina unui soare superb de apus și cu o bebelușă care doarme liniștită la ea în pătuț… am tot ce îmi trebuie. Încă nu reușesc să dorm când doarme ea, căci îmi găsesc mereu ceva de făcut, dar o să îmi iasă și asta în zilele următoare. #fericită #stamacasa”, a mai spus actrița.

citește și...