Dana Rogoz, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Dar nu mă alarmez”

19.05.2020, 12:49
Dana Rogoz, pe ultima sută de metri cu sarcina. ”Dar nu mă alarmez”

Dana Rogoz se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Aceasta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Dana Rogoz se află pe ultima sută de metri cu sarcina și a povestit, pe blogul ei, cum se simte înainte de naștere.

”Am ajuns la finalul sarcinii. Trăiesc atât de multe emoții, îmi trec atât de multe gânduri prin cap, încât am senzația unui vis. Nu reușesc să îmi focalizez atenția într-un punct, pe o singură acțiune, pe un singur gând. Și nu, nu e de la hormoni. Și Radu simte la fel. Suntem pur și simplu copleșiți de emoții”, a mărturisit Dana Rogoz.

Are contracții de la 34 de săptămâni de sarcină

”În momentul acesta am contracții. Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina aceasta am avut contracții de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborât și burta. Așadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect și să evit să merg degeaba până la spital, cu geanta de maternitate după mine (e gata! e la ușă! ). Dar nu vreau nici să ajung prea târziu, căci bebelina e în prezentație pelviană, așadar se impune cezariană. Drept urmare, azi noapte stăteam cu cartea “La ce să te aștepți când ești însarcinata” în brațe, ca să mai verific o dată “semnele” travaliului. Pentru că și la Vlad am ajuns la spital mai mult de gura lui Radu, fiind convinsă că urmează să nasc abia peste 4 zile, când aveam programarea făcută. Și în câteva ore îl țineam în brațe!

Urmează marea întâlnire. Cel mai spectaculos blind date. Nu mă gândesc decât să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sanatoasă… și poate de aceea azi, în mașină cu Radu, am scăpat un: “Vai ce frică îmi e!”. Dar nu e numai frică, firește. E și imensă bucurie, e iubire, e instictul de mamă care știe, care simte că urmează să își nască puiul curând.

O să îmi fie dor de perioada sarcinii, sunt convinsă. Fie ea și în pandemie, în izolare…. Dar pe de altă parte, ce aventură minunată ne așteaptă!  Trăiesc un vis acum. Un vis”, a mai spus Dana Rogoz.

citește și...