Dana Rogoz, din ce în ce mai panicată înainte de a naște al doilea copil: ‘Dacă m-aş infecta până la naşterea ta’

16.04.2020, 17:24
Dana Rogoz, din ce în ce mai panicată înainte de a naște al doilea copil: 'Dacă m-aş infecta până la naşterea ta'
Dana Rogoz, din ce în ce mai panicată înainte de a naște al doilea copil: 'Dacă m-aş infecta până la naşterea ta'

Dana Rogoz urmează să aducă pe lume al doilea copil în câteva zile, însă vedeta a mărturisit că este destul de panicată din cauza pandemiei de coronavirus.

Dana Rogoz, din ce în ce mai panicată înainte de a naște al doilea copil

Actrița a decis ca va naște prin cezariană de data aceasta și abia așteaptă să își țină în brațe fetița. Vedetei îi este teamă că se va infecta cu COVID-19 și nu va ști cum să gestioneze situația.

‘Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stand în altă camera decât ţine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?! Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja’, a scris vedeta pe blogul personal.

De frica coronavirusului, Dana Rogoz a decis să nu iasă din casă decât atunci când merge la spital, pentru consultații.

‘Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să întru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis, din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţă peste noapte’, a mai adăugat Dana Rogoz.

citește și...