Vestea primită de Dana Rogoz. ”Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere”

11.03.2020, 12:56
Vestea primită de Dana Rogoz. ”Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere”
Vestea primită de Dana Rogoz. ”Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere”

În urma unui control la medic, Dana Rogoz a aflat că soțul ei ar putea să nu poată fi prezent la nașterea celui de-al doilea copil al lor.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Vedeta a fost la un control de rutină, însă a primit o veste care nu i-a picat foarte bine. Aceasta a aflat că este posibil ca partenerul de viață să nu poată fi alături de ea la nșatere și că nu ar putea să aibă vizitatori.

”Azi am fost la control și fetița e bine, sănătoasă. În același timp, tot azi, m-a lovit vestea că Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere și că și-ar întâlni fetița abia la externarea din spital. Că nu aș avea vizitatori. Că aș fi singură. Știu că nu poți sa prevezi o mulțime de lucruri ce țin de o naștere și că poate că greșesc că deja o compar cu prima experiență avută, dar în același timp, sunt prea multe necunoscute în acest moment ca să zic că pot sta perfect liniștită…”, a povestit Dana Rogoz pe Instagram.

 

Vedeta își caută bonă internă

Într-o postare pe care a făcut-o zilele acestea pe blogul ei, Dana Rogoz a mărturisit că se gândește serios să angajeze o bonă internă după ce va naște.

”Am început discuțiile serioase cu Radu, ca să știm ce așteptări avem amândoi. Am realizat că, din cauza faptului că amândoi avem un program atipic de lucru, singura variantă care ar funcționa e cea de bonă internă. Mie îmi e mai greu să accept ideea, recunosc, dar totuși nu văd altă soluție. Eu pot lucra fie dimineața și să am spectacol seara, fie pot repeta sau filma de noapte… efectiv nu aș ști ce program i-aș putea cere unei bone externe.

Doar că ideea de bonă internă mă speria foarte tare înainte, gândindu-mă la lipsă de intimitate. Poate fi greu să locuiești și cu un membru al familiei tale, dar cu o persoană străină, pe care ai întâlnit-o cel mult de 2 ori înainte de a-ți intra în viață. Ori poate v-ați văzut doar pe Skype. Dar încerc să fiu realistă și să accept că e singură opțiune, să mă împac cu ideea”, a spus ea.

citește și...