Dana Rogoz: ”Nu merg în saloane, nu sunt omul care să facă tratamente estetice și cosmetice”

26.11.2020, 11:41
Dana Rogoz: ”Nu merg în saloane, nu sunt omul care să facă tratamente estetice și cosmetice”
Dana Rogoz: ”Nu merg în saloane, nu sunt omul care să facă tratamente estetice și cosmetice”

Dana Rogoz a mărturisit că obișnuiește să meargă la salonaele de înfrumusețare și nici nu își face tratamente estetice.

Dana Rogoz a afirmat, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, că nu a făcut niciodată tratamente estetice sau cosmetice.

”Nu merg în saloane, nu sunt omul care să facă tratamente estetice și cosmetice – nu am făcut niciodată. Am intervenit mai degrabă cu creme hrănitoare, pe care le pot aplica singură acasă. Cel puțin momentan, dau rezultate. Nu mi-e teamă nici de procesul de îmbătrânire, care este firesc, natural și de care mă voi bucura. Am mare grijă la curățarea tenului. În rest, creme hidratante și serumuri pe care le schimb în funcție de sezon”, a declarat ea.

Dana Rogoz e căsătorită și are doi copii

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat anul acesta opt ani de mariaj.

În interviul menționat, Dana Rogoz a vorbit și despre familia sa. ”Pentru mine 2020 a fost anul nașterii fetiței mele și nimic nu poate să îmi știrbească această fericire enormă: că am un copil sănătos și mi se pare că suntem toți patru în formula completă. Anul ăsta a fost un test pentru multe familii și noi am dovedit că suntem bine împreună”, a spus vedeta.

”Pentru familia noastră, perioada carantinei a fost una de iubire, de reconectare, de descoperiri, de dormit în același pat, de inventat zilnic activități și povești noi, de ascultare și de grijă pentru nevoile celuilalt. Cred că cea mai mare bucurie a fost să realizez cât de bine ne descurcăm singuri în această situație fară precedent, fară alte ajutoare. Am simțit că ne suntem de ajuns, că suntem fericiți împreună”, a adăugat Dana Rogoz.

citește și...