Dana Rogoz, despre începuturile poveștii de iubire cu soțul ei, Radu Dragomir. ”Amândoi aveam alte relații”

12.07.2021, 13:09
Dana Rogoz, despre începuturile poveștii de iubire cu soțul ei, Radu Dragomir. ”Amândoi aveam alte relații”
Dana Rogoz, despre începuturile poveștii de iubire cu soțul ei, Radu Dragomir. ”Amândoi aveam alte relații”

Actrița Dana Rogoz și-a amintit de începuturile poveștii sale de dragoste cu Radu Dragomir, cel care îi este partener de viață de ani buni și împreună cu care are doi copii. Vedeta a mărturisit că atunci când s-au cunoscut, atât ea, cât și cel care i-a devenit ulterior soț erau implicați în alte relații sentimentale.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului trecut. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat recent opt ani de mariaj.

În cadrul unui podcast, Dana Rogoz și-a amintit de începuturile poveștii de iubire cu cel care îi este acum partener de viață.

Dana Rogoz, despre începuturile poveștii de iubire cu soțul ei, Radu Dragomir.  ”Nu a fost dragoste la prima vedere”

”Nu a fost dragoste la prima vedere, amândoi aveam alte relații, dar a fost o relație foarte bună profesional”, a declarat Dana Rogoz despre începutul poveștii ei de dragoste cu Radu Dragomir, potrivit spynews.ro.

”Au fost povești care s-au încheiat, și apoi alte povești care au început. Noi am crezut foarte tare în ceea ce trăiam la momentul respectiv”, a adăugat actrița.

Cu cine a fost căsătorit Radu Dragomir, actualul soț al Danei Rogoz

Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu Abramburica. ”Aveam timp să stau acasă, cu tatăl copilului meu, Radu Dragomir. Cu el am avut o relație de concubinaj vreme de vreo 12 ani, până când ne-am căsătorit, înainte să se nască Barbu. Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. A terminat Electronica, cu chiu cu vai, iar apoi a făcut regie de film. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț“”, mărturisea Ozana Oancea într-un interviu pemtru revista Tango.

 

„E destinul lui de acum încolo, e un om care și-a părasit familia pentru o extraopțiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără…”, afirma Ozana Oancea despre faptul că a fost părăsită pentru Dana Rogoz.

„Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul și cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat”, mai spunea ea.

citește și...