Dana Rogoz: ”Copilul are coșmaruri în fiecare noapte”

29.03.2020, 09:47
Dana Rogoz: ”Copilul are coșmaruri în fiecare noapte”
Dana Rogoz: ”Copilul are coșmaruri în fiecare noapte”

Dana Rogoz a vorbit despre această perioadă de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din România. Vedeta a explicat ce se întâmplă în familia sa.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Vedeta se află în izolare la domiciliu, alături de familia sa.

Despre această perioadă de izolare și despre nesiguranța zilei de mâine a vorbit Dana Rogoz într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de socializare.


„Poza aceasta reprezintă doar un moment al zilei de azi. Un moment în care noi, părinții, am încercat din nou să fim super-eroi și să ne jucam twister cu copilul ca și când am petrece cea mai frumoasă vacanță acasă, împreună. Dar ce se întâmplă acum nu e o vacanță. Momentele bune sunt scurte și de suprafață.

Până și copilul, care râde în hohote și e binedispus mereu în timpul zilei, fără să se plângă de schimbările majore pe care i le-am impus în ultimele 13 zile, are coșmaruri aproape în fiecare noapte. Simte și el tensiunea noastra, simte frica părinților pentru necunoscut. A învățat ca în timpul zilei să fie super-erou, la fel ca părinții lui.

Dar noaptea, pierde controlul. Recunosc că azi m-am oprit din citit mesaje pozitive. Cred că e ok să recunoaștem că nu ne e bine acum și că ne e frică pentru ce va urma”, a povestit Dana Rogoz.

citește și...