Experiența avută de Dana Rogoz cu o bonă. ”A doua zi ne-a trimis mesaj că ea refuză angajamentul promis”

10.03.2020, 14:51
Experiența avută de Dana Rogoz cu o bonă. ”A doua zi ne-a trimis mesaj că ea refuză angajamentul promis”
Experiența avută de Dana Rogoz cu o bonă. ”A doua zi ne-a trimis mesaj că ea refuză angajamentul promis”

Dana Rogoz se pregătește să devină mămică pentru a doua oară și se gândește serios să apeleze la serviciile unei bone.

Binecunoscuta actriță a povestit, pe blogul ei, despre experiența pe care a avut-o la un moment dat cu o bonă pentru băiețelul ei, Vlad. În momentul în care a văzut cât de plin de energie este fiul ei, bona respectivă a renunțat la job.

”O să încep prin a-l cita pe colegul meu de scenă, Bogdan Cotlet: “Nu ai bonă???? Ești nebonă!”. Am intrat în trimestrul trei și a început să mă îngrijoreze faptul că nu am încă un ajutor planificat pentru luna mai, când voi deveni mamă pentru a două oară”, a spus vedeta.

”Și uite cum pe la 3 ani, când Vlad era în pline tantrumuri, Radu și cu mine căutam bone pe la agenții. Am făcut câteva interviuri, ba chiar am și găsit o doamnă care ni se părea potrivită. Dar după prima seară în care l-a cunoscut pe Vlad și a văzut cam ce energie are micuțul, a doua zi dimineață ne-a trimis mesaj că ea refuză angajamentul promis, căci e convinsă că nu i-ar putea face față. După toate căutările, reacția dânsei ne-a demoralizat complet.

În tot timpul asta stăteam când amândoi, când făceam cu schimbul, când îl mai duceam la mama. Și am așteptat o perioadă să apară acea recomandare, acel telefon în care o mamă să îmi zică de o bonă minunată disponibilă. Nu a apărut. Și Vlad a crescut suficient de mult cât să nu mai fi avut nevoie de un astfel de ajutor. Deși, sincer, aș fi preferat să putem ieși mai ușor seara la un film, din când în cand… Dar în 6 ani ne-am obișnuit în această formulă și e ok”, a povestit Dana Rogoz.

Acum, actrița se gândește foarte serios să caută o bonă internă.

”Am început discuțiile serioase cu Radu, ca să știm ce așteptări avem amândoi. Am realizat că, din cauza faptului că amândoi avem un program atipic de lucru, singura variantă care ar funcționa e cea de bonă internă. Mie îmi e mai greu să accept ideea, recunosc, dar totuși nu văd altă soluție. Eu pot lucra fie dimineața și să am spectacol seara, fie pot repeta sau filma de noapte… efectiv nu aș ști ce program i-aș putea cere unei bone externe.

Doar că ideea de bonă internă mă speria foarte tare înainte, gândindu-mă la lipsă de intimitate. Poate fi greu să locuiești și cu un membru al familiei tale, dar cu o persoană străină, pe care ai întâlnit-o cel mult de 2 ori înainte de a-ți intra în viață. Ori poate v-ați văzut doar pe Skype. Dar încerc să fiu realistă și să accept că e singură opțiune, să mă împac cu ideea”, a mai spus ea.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută publicului larg drept Abramburica.

citește și...