Dana Rogoz, bilanț la finalul anului 2020. ”A fost unul intens, cu emoții puternice, de la frică incotrolabilă, la fericire nemărginită”

31.12.2020, 16:28
Dana Rogoz, bilanț la finalul anului 2020. ”A fost unul intens, cu emoții puternice, de la frică incotrolabilă, la fericire nemărginită”
Dana Rogoz, bianț la finalul anului 2020. ”A fost unul intens, cu emoții puternice, de la frică incotrolabilă, la fericire nemărginită”

Dana Rogoz a explicat cum a fost acest an pentru ea. Vedeta a mărturisit că a experimentat tot felul de stări.

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare, Dana Rogoz a afirmat că anul care stă să se încheie a fost pentru ea unul intens, cu emoții foarte putenice.

”Pentru mine anul 2020 va ramane anul nasterii fetitei mele, mai mult decat anul pandemiei. A fost unul intens, cu emotii puternice, de la frica incotrolabila, la fericire nemarginita. Imi aduc aminte perioada de lockdown, insarcinata fiind in ultimul trimestru. Imi aduc aminte ce temeri aveam inainte de a naste, chiar la iesirea din starea de urgenta, dar si de hohotul de plans de fericire cand am auzit-o si am tinut-o pentru prima oara in brate pe fetita mea sanatoasa. Imi aduc aminte cum ne-au vizitat la fereastra salonului de la maternitate baietii, cum ne-au intampinat cu flori la iesire, cum a cazut Vlad in genunchi cand a vazut-o pentru prima oara pe Lia si cum urla in cortul de triaj ca e sora lui, “e sora mea!!!”. Si cum a fost drumul ala cu masina spre casa, in noua formula! Cand il auzeam pe Vlad cantandu-i colindul lui preferat, desi erau 30 de grade afara si cand ma gandeam ca probabil traiesc cel mai fericit moment al vietii mele. Ca ala e. Ca nu poate fi mai mult. Ca nu exista mai mult. In ziua in care Radu si cu mine aniversam 16 ani de iubire”, a povestit vedeta.

Cum a fost anul 2020 pentru Dana Rogoz în plan profesional

Dana Rogoz a vorbit și despre cum a fost anul 2020 din punct de vedere profesional.

Vedeta a explicat că acesta a fost primul an în care a jucat rolul principal în două filme de lungmetraj.

”O sa imi aduc aminte si ca anul 2020, asa greu cum a fost el pentru tot sectorul artistic, a fost primul in care am jucat rol principal in 2 filme de lungmetraj – unul britanic (ianuarie – februarie), iar altul inceput chiar acum pe final de an in Slovacia, si pentru care voi continua filmarile in 2021. In plus, am jucat in aer liber si am repetat online pentru un alt spectacol de teatru, multe zile si nopti, intre mese de alaptat. A fost anul care m-a facut sa ma simt mai puternica decat oricand altcandva. Anul in care am invatat sa ma bucur mai mult de orice experienta pe care o traiesc si sa nu las nicio zi sa treaca degeaba. Anul in care “acasa” a insemnat tot – scoala, job, loc de joaca, “cinema”, “restaurant”, “muzeu” sau orice altceva ne imaginam. Iar iubirea familiei mele a fost cea mai puternica plasa de siguranta, a fost suflul, aerul, energia cu care am mers inainte, chiar si cu 2 ore de somn pe noapte. Ma bucur ca am tinut jurnalul acesta si in 2020, ca sa imi pot aduce aminte de rollercoaster-ul emotiilor traite si peste ani. #emotii #2020”, a mai spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz e căsătorită și are doi copii

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena.

Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat anul acesta opt ani de mariaj.

citește și...