Dana Roba, dezvăluiri din trecutul ei. ”Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară”

29.04.2021, 12:10
Dana Roba, dezvăluiri din trecutul ei. ”Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară”
Dana Roba, dezvăluiri din trecutul ei. ”Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară”

Dana Roba a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul său.

Dana Roba a făcut confesiuni la o emisiunea de televiziune. Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a făcut dezvăluiri din trecutul ei. În prezent, Dana Roba este căsătorită cu Daniel încă din ianuarie 2016. Dana Roba este mămica a două fetițe. Aceasta a povestit cum a fost viața sa și cum s-a schimbat după ce a ales să se pocăiască.

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ”De astăzi mă pocăiesc”. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani”, a spus Dana Roba la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Dana Roba: ”Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut”

„Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa ”Dana, ți-am iertat toate păcatele”. A fost cea mai puternică întâlnire a mea cu Dumnezeu”, a afirmat Dana Roba.

Aceasta a mai povestit că și dispariția mamei sale a fost unul dintre motivele pentru care a ales să se pocăiască.

„Sunt aproape 10 ani de când a decedat mama mea. Și asta este un motiv pentru care eu m-am pocăit. După ce a decedat am simțit că jumătate din inima mea nu mai funcționează. (…) M-am supărat pe mine. Înainte să moară a fost o femeie la noi în casă și a spus așa ”Domnica, o să treci printr-o încercare, dar a spus Dumnezeu că dacă copiii tăi se vor pocăi vei fi vindecată, dar dacă nu Dumnezeu te va face aur curat”. Nu cred că au trecut 2 luni și mama mea a aflat că are cancer în fază terminală. Voiam să mă pocăiesc atunci, dar nu puteam. Dumnezeu a făcut așa ca să înțeleg de fapt că singura soluție în singurătatea este Dumnezeu”, a completat ea.

citește și...