Dana Războiu, primele declarații după despărțirea de cel de-al doilea soț: ‘Regret că n-am făcut-o mai de mult’

27.11.2019, 11:58

La începutul acestui an, Dana Războiu (43 de ani) a divorțat de milionarul Bogdan Enoiu (59 de ani). Fosta prezentatoare tv și tatăl băiatului său cel mic s-au despărțit în cea mare discreţie înainte de Paşte, la notar.

Cei doi au format timp de 11 ani un cuplu. Dana Războiu a mai fost căsătorită cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorțat în 2005.

Dana Războiu, primele declarații după despărțirea de cel de-al doilea soț: ‘Regret că n-am făcut-o mai de mult’

În trecut, fosta știristă se plângea că cel de-al doilea soț nu îi este fidel şi se declara profind dezamăgită. Acum, la mai bine de șase luni de la divorț, Dana Războiu a mărturisit că se simte liniștită și mai independentă ca niciodată.

Fosta prezentatoare tv a vorbit cu sinceritate într-un interviu pentru VIVA!

‘Nu-l privesc ca pe un eșec. Pentru mine, e o mare realizare faptul că am putut să spun „stop!. Cred că cinci ani de zile am tot încercat, și pentru mine e un mare succes. Deci atât de fericită cum sunt acum, pe plan perso­nal vorbind, n-am mai fost de când am plecat de acasă din liceu. Sunt atât de liberă și în sfârșit fericită!

Când îți este foarte foarte greu, înseamnă că nu mergi pe drumul cel bun. Viața trebuie să curgă lin și ușor, și așa poți să știi dacă deci­zia pe care o iei e bună sau nu. Mi-a luat cinci ani să divorțez. N-am făcut-o peste noapte. Singurul regret e că n-am divorțat acum cinci ani. Deci, dacă e să am un regret, e că n-am fă­cut-o mai demult. Am simțit că nu mai pot, că mi-e din ce în ce mai greu și că nu trăiesc conform valorilor mele’, a povestit Dana Războiu.

Vedeta tv a mărturisit că nu a divorțat mai devreme de dragul copiilor și că nu s-ar fi descurcat singură cu tot.

‘De dragul copiilor, de teamă că nu mă descurc singură, gândindu-mă că poa­te pentru copii e mai bine, până la urmă, și mi-am dat seama că nu, dar mi-a luat ceva să-mi dau seama de asta. E adevărat că și copiii au mai crescut între timp.

Acum, suntem foarte, foarte fericiți, foarte liniștiți și foarte bine. În casă, ascultăm muzică, e o atmosferă din aia bună, cum probabil ar trebui să fie în orice familie. O atmosferă de liniște, de pace, iar în liniște și pace poți să înflorești, poți să crești, poți să te dezvolți. Și ei, copiii, și eu, adultul, pentru că și adulții trebuie să se dez­volte, nu numai copiii’, a mai adăugat vedeta.

Sursa: VIVA!

citește și...