Dana Războiu despre cea mai mare durere din viața sa. ”I-aș cere iertare”

20.08.2020, 14:13
Dana Războiu despre cea mai mare durere din viața sa. ”I-aș cere iertare”
Dana Războiu despre cea mai mare durere din viața sa. ”I-aș cere iertare”

Fosta prezentatoare de televiziune Dana Războiu și-a amintit de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Aceasta a vorbit despre dispariția tatălui său.

Dana Războiu a trecut printr-o mare suferință în urmă cu ani, când și-a pierdut tatăl. Fosta vedetă de televiziubne și-a amintit de problemele de sănătate pe care le-a avut părintele său și a mărturisit care este regretul său cel mai mare.

”Eu cred că tatăl meu s-a sinucis lent. El avea hipertensiune și nu își lua medicamentele. Pur și simplu pentru el era prea mult ca să traiască. Dacă aș putea să repar ceva din trecut mi-aș salva tatăl”, a declarat Dana Războiu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”I-aș cere iertare că nu-mi dădeam seama ce se întâmplă în familia noastră și i-aș cere iertare că îl acuzam pe nedrept pe el. Asta aș face și cumva știu că pot să-i cer iertare chiar dacă nu e aici”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Ce spunea Dana Războiu despre familia sa

Într-un interviu pentru life.ro, Dana Războiu oferea detalii despre familia sa.

”Tata a terminat Dreptul la Cluj și a lucrat în poliție, iar mama era maistru instructor la o școală din Arad”, explica vedeta.

”Eu nu am trăit într-un mediu foarte iubitor acasă, era o familie disfuncțională, așa cum sunt foarte multe altele în România…

Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie.

Așa că am plecat de acasă la facultate, în cămin, unde aveam toată libertatea. Nu conta că poate nu aveam că să mănânc sau că nu aveam haine. Mă îmbrăcam de la second hand”, mai spunea ea.

 

citește și...