Dana Marijuana este în stare de șoc după moartea iubitului ei. „Vreau să fie în continuare lângă mine”

12.04.2022, 12:38
Dana Marijuana este în stare de șoc după moartea iubitului ei. „Vreau să fie în continuare lângă mine”
A murit iubitul Danei Marijuana. Suferință mare pentru artistă

Dana Marijuana, în vârstă de 42 de ani,  trece prin momente de coșmar, după ce partenerul ei s-a stins din viață. La o lună de la decesul partenerului, artista face mărturisiri dureroase. „Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta”.

Artista este devastată după moartea pertenerului ei. Vedeta este în stare de șoc de când a murit iubitul ei, Daniel. Dana Marijuana susține că nu va putea trece vreodată peste faptul că partenerul ei a trecut în neființă.

Moartea fulgerătoare a fostului iubit, Daniel Burlacu, a fost un șoc pentru artistă. Fostul ei iubit a decedat în spital, unde fusese internat după ce ar fi căzut de pe o scară a unul local din Centrul Vechi, unde petrecea alături de iubita lui și de câțiva prieteni.

Dana Marijuana este în stare de șoc

„Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta. Încerc să vorbesc despre acest subiect și nu pot. Nu reușesc fiind este încă prea dureros!”, a mărturisit Dana Marijuana, pentru impact.ro

Arista a mărturisit că, deși iubitul ei nu mai este alături de ea, în aceste momente în simte ca pe un înger păzitor și își dorește să rămână lângă ea.

Artista face mărturisiri emoționante

„Îl simt ca pe un înger păzitor și-mi doresc să rămână lângă mine!”, a adăugat artista.

Dana Coteanu și Daniel Burlacu trăiau o poveste de dragoste specială de câțiva ani. Daniel Burlacu avea 49 de ani și era fost campion mondial la box.

„Iubesc și eu, da. Partenerul meu mă ajută foarte tare. Dar este omul din umbră. Eu mi-am dorit tare să am un partener pe care să-l cheme că pe mine, Daniel”, spunea Dana Marijuana.

Dana Marijuana a fost prima artistă de muzică hip hop din România, lansându-se în 1996. Marijuana a colaborat cu trupele B.U.G Mafia și La Familia, lansând două materiale oficiale, maxi single-ul „Tre’ să spun” și albumul „Cea mai fidelă fată”. Este asociată și cu super-single-ul „Tupeu de borfaș”.

citește și...