Din ce a ajuns să se întrețină Dana Marijuana! Îndrăgita cântăreață de muzică hip-hop are probleme mari

25.08.2021, 15:40
Din ce a ajuns să se întrețină Dana Marijuana! Îndrăgita cântăreață de muzică hip-hop are probleme mari

Dana Marijuana, pe numele său adevărat Dana Coteanu, trece prin momente dificile! Îndrăgita cântăreață de muzică hip-hop care făcea furori acum 20 de anii a ajuns la fundul sacului.

Din păcate, solista se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, ținând cont că are și două fiice de întreținut.

Situația deplorabilă în care a ajuns Dana Marijuana: din ce se întreține!

Vremurile de glorie au apus, iar Dana Marijuana a fost nevoită să muncească din greu pentru a pune o pâine pe masă. În ultima perioadă, ea a pictat tablouri pe care le-a vândut ulterior. Asta după ce magazinul de bijuterii pe care îl deținea a fost nevoită să-l închidă.

„O ducem greu cu toții. Acum depinde de fiecare zi dată de la Dumnezeu. Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine! Lucrurile merg destul de prost, dar nu vreau să mă plâng mai ales că am închis magazinul cu bijuterii handmade pe care le făceam.

În perioada asta am pictat mult, de acolo mă mai salvez financiar. Plus că zilele trecute am filmat și un videoclip, nu pot să îți spun momentan cu cine. Prefer să fie surpriză. În toamnă o să apară clipul și o să vedeți despre cine este vorba ș ce mesaj transmite piesa.

Toată lumea când lansez o piesă mă întreabă dacă mă reîntorc în muzică, eu nu am cum să mă reîntorc în industria muzicală pentru că eu tot timpul am fost în această industrie. Problema este că eu nu apar pe canalele muzicale pentru că nu sunt la o casă de discuri, nu sunt într-o perioadă foarte bună”, a declarat Marijuana, pentru Impact.ro. 

I-a murit tatăl în 2018

‘A fost o perioadă grea, dar pentru mine, personal, a fost perfect, psihologic vorbind. Am avut o stare de liniște interioară în care m-am regăsit. Mi-am regăsit copilăria. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost pe lista celor încercați în această perioadă’, a completat Dana Marijuana.

În 2018, solista și-a pierdut tatăl. Bărbatul o susținea financiar și le creștea pe cele două fiice ale sale. În plus, ea s-a confruntat și cu probleme mari din cauza drogurilor.

‘Am fost născută la șapte luni, era să mor. Am stat la incubator și acum am o sensibilitate la plămâni. Tata a fost plecat, el a ajuns să lucreze în Ministerul de Interne și când au aflat că făcea parte dintr-o familie de chiaburi a fugit din țară. S-a întors când aveam eu 18 ani. Mi-a fost greu că a crezut în presă, m-au acuzat pe nedrept. Intrarea mea în spital n-a fost din cauza drogurilor, ci din cauza despresiei. Mă lăsasem de ceva timp’, a spus Dana Marijuana, la ‘Răi Da Buni’.

citește și...