Dana Grecu, despre anii în care a lipsit de la TV. ”Ieșirea mea din platou, din lumina reflectoarelor, s-a întâmplat foarte firesc”

04.04.2022, 13:37
Dana Grecu, despre anii în care a lipsit de la TV. ”Ieșirea mea din platou, din lumina reflectoarelor, s-a întâmplat foarte firesc”
Dana Grecu, despre cariera și viața sa. ”Ieșirea mea din platou, din lumina reflectoarelor, s-a întâmplat foarte firesc”

Jurnalista Dana Chera, fostă Grecu, a făcut declarații despre cariera sa și despre anii de absență de pe micile ecrane. În prezent, aceasta are emisiuni la postul Etno TV. ”Ieșirea mea din platou, din lumina reflectoarelor, s-a întâmplat foarte firesc”, a declarat Dana Chera în cadrul unui interviu. Aceasta a dat detalii și despre viața sa de familie.

Dana Chera, cunoscută publicului telespectator ca Dana Grecu, a fost ani de zile moderatoare TV la postul Antena 3. Ulterior, telespectatorii au văzut-o la Medika TV, realizând dezbaterile „Medika special”. După o perioadă de pauză, Dana Chera a revenit pe micile ecrane. Aceasta are emisiuni la Etno TV, post de muzică populară care acum se transformă într-un canal generalist. Aceasta are un talk-show de seară şi un program de weekend.

În plan personal, Dana Grecu și Bogdan Grecu au divorțat la notar în data de 18 octombrie 2017. Din mariajul cu Bogdan Grecu, Dana Chera are doi copii. La o lună după separare, prezentatoarea de televiziune s-a recăsătorit cu medicul stomatolog A. Chera.

Dana Grecu, despre anii în care a lipsit de la TV. ”Au fost niște ani în care nu m-am încrâncenat deloc”

Despre cei patru ani de ppauză din lumea televiziunii a făcut Dana Chera declarații pentru revista Viva: ”Au fost niște ani în care nu am alergat deloc, în care nu m-am încrâncenat deloc, în care lucrurile simple, fără mize aiurea, mi-au umplut viața. Am descoperit că se poate trăi în tihnă”.

”Valul ăsta, oricare ar fi el, în orice domeniu sau moment al vieții, este atât de înșelător. Pare că îți dă tot, de fapt, îți ia o grămadă. Ieșirea mea din platou, din lumina reflectoarelor, s-a întâmplat foarte firesc. Eram însărcinată și trebuia să nasc. Apoi a trebuit să punem copilul mic pe picioare și să avem grijă de copiii mari, care erau în prag de examene. Și, da, au trecut anii”, a mai spus jurnalista.


”Mie nu mi-e rușine să muncesc. Adică, eu cred, în adâncul sufletului meu, că femeia are rolul primordial de a ține copiii și casa. Chiar cred asta… Deci statul acasă, greu la început din cauza obișnuinței și a dependenței de adrenalină, și-a găsit foarte repede matca”, a încheiat Dana Chera.

citește și...