Dana Grecu revine în televiziune după 3 ani de pauză! De ce nu vrea să mai lucreze la Antena 3

27.08.2020, 12:54
Dana Grecu revine în televiziune după 3 ani de pauză! De ce nu vrea să mai lucreze la Antena 3
Dana Grecu revine în televiziune după 3 ani de pauză! De ce nu vrea să mai lucreze la Antena 3

Dana Grecu Chera revine în televiziune după aproape trei ani de pauză! De data aceasta, jurnalista va avea propria emisiune, pe care o va modera marțea și joia, între orele 19.00 și 21.00, la postul Medika TV, începând din luna septembrie.

La începutul acestui an, moderatoarea a decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune Antena 3, locul unde a lucrat timp de 15 ani.

Și-a dat demisia de la Antena 3

Prezentatoarea tv anunțase că va încheia contractul cu Antena 3, după ce i se termină concediul de maternitate. Dana Grecu nu a mai apărut pe micile ecrane din aprilie 2018, ea fiind înlocuită la emisiunea pe care o modera, ‘Adevăruri ascunse’, de Cătălina Porumbel. În iulie 2018, Dana Grecu a născut al treilea copil, o fetiță.

Dana Chera a explicat motivele pentru care și-a dat demisia de la Antena 3 și a ales să lucreze pentru Medika TV.
Postul de televiziune a fost lansat în toamna lui 2018, de către Grupul Evenimentul Românesc, deținut de Vlad Pufu, transmite b1.ro.

Va avea propria emisiune la Medika TV

‘Pentru ca am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!

Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricât. Oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc. Specialiști. Elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara . Făcând.

Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei nații. Ei nu pot fi ținuți dosiți și scoși din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm măine murdare de atăta politică degeaba. Medika asta isi propune și cu asta m-a convins’, a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro.

 

citește și...