Dana Grecu revine la TV. Ce show va prezenta și la ce post de televiziune va apărea

16.01.2022, 14:32
Dana Grecu revine la TV. Ce show va prezenta și la ce post de televiziune va apărea
Dana Grecu revine la TV. Ce show va prezenta și la ce post de televiziune va apărea

Jurnalista Dana Chera, fostă Grecu,revine pe micile ecrane, anunță Paginademedia.ro. Potrivit sursei menționate, aceasta va realiza o nouă emisiune la postul de televiziune Etno TV. “Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic”, a mărturisit bnecunoscuta jurnalistă Dana Chera.

Dana Chera, cunoscută publicului telespectator ca Dana Grecu, a fost ani de zile moderatoare TV la postul Antena 3. Ulterior, telespectatorii au văzut-o la Medika TV, realizând dezbaterile „Medika special”. După o perioadă de pauză, Dana Chera revine pe micile ecrane, anunță Paginademedia.ro.

În plan personal, Dana Grecu și Bogdan Grecu au divorțat la notar în data de 18 octombrie 2017. Din mariajul cu Bogdan Grecu, Dana Chera are doi copii. La o lună după separare, prezentatoarea de televiziune s-a recăsătorit cu medicul stomatolog A. Chera.

Dana Grecu revine la TV. Ce a declarat jurnalista

Dana Chera revine pe TV şi va avea emisiuni la Etno TV, post de muzică populară care acum se transformă într-un canal generalist. Aceasta va avea un talk-show de seară şi un program de weekend. Talk-showul va fi unul social și politic și va fi difuzat între orele 20.00 şi 22.00, de două ori pe săptămână. Despre celălalt proiect pe care îl va avea la Etno TV, Dana Chera a explicat: “O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%”.

”Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis – stai jos, că vreau să-ţi spun ceva. Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic. Apoi mi-a explicat despre ce este vorba şi am înţeles”, a declarat Dana Chera pentru Paginademedia.ro.

”Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este “alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie infomrat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor.Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el”, a mai declarat jurnalista.

 

citește și...