Dana Chera, ex-Grecu, dă amănunte neștiute din viața sa. ”Când m-am dat peste cap cu mașina, în cea mai imposibilă zi pentru accidente, și când, practic, am văzut moartea cu ochii, am aflat ceva”

12.04.2022, 13:11
Dana Chera, ex-Grecu, dă amănunte neștiute din viața sa. ”Când m-am dat peste cap cu mașina, în cea mai imposibilă zi pentru accidente, și când, practic, am văzut moartea cu ochii, am aflat ceva”
Dana Grecu dă amănunte neștiute din viața sa. ”Când m-am dat peste cap cu mașina, în cea mai imposibilă zi pentru accidente, și când, practic, am văzut moartea cu ochii, am aflat ceva”

Jurnalista Dana Chera, fostă Grecu, a oferit amănunte mai puțin cunoscute din viața sa, în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit despre unul dintre momentele de cumpănă prin care a trecut. ”Când m-am dat peste cap cu mașina, în cea mai imposibilă zi pentru accidente, și când, practic, am văzut moartea cu ochii, am aflat ceva”, a spus Dana Chera.

Dana Chera, cunoscută publicului telespectator ca Dana Grecu, a fost ani de zile moderatoare TV la postul Antena 3. Ulterior, telespectatorii au văzut-o la Medika TV, realizând dezbaterile „Medika special”. După o perioadă de pauză, Dana Chera a revenit pe micile ecrane. Aceasta are emisiuni la Etno TV, post de muzică populară care acum se transformă într-un canal generalist. Aceasta are un talk-show de seară şi un program de weekend.

În plan personal, Dana Grecu și Bogdan Grecu au divorțat la notar în data de 18 octombrie 2017. Din mariajul cu Bogdan Grecu, Dana Chera are doi copii. La o lună după separare, prezentatoarea de televiziune s-a recăsătorit cu medicul stomatolog A. Chera. Despre divorțul său, jurnalista a spus, pentru revista Viva: ”Sunt chestiuni care țin de rufele mele. Ele vor rămâne în dulapul meu. Țin de niște principii, pe care n-am să le încalc, decât dacă îmi ia Dumnezeu mințile!”.

Dana Grecu dă amănunte neștiute din viața sa.  ”Toată viața mea am avut senzația că, atunci când sunt foarte aproape de un pericol mare, o mână mă ia de ceafă și mă trage în afara primejdiei”

În interviul pentru revista Viva, Dana Chera a vorbit și despre momentele de cumpănă din viața sa.

”Toată viața mea am avut senzația că, atunci când sunt foarte aproape de un pericol mare, o mână mă ia de ceafă și mă trage în afara primejdiei, dar niciodată foarte departe de ea. Ca să-mi dau seama, totuși, ce era să se întâmple. Sunt recunoscătoare! Când m-am dat peste cap cu mașina, în cea mai imposibilă zi pentru accidente, și când, practic, am văzut moartea cu ochii, am aflat ceva. Că oricât de bine știi un drum, oricât de talentat crezi că ești, oricât de frumos e de jur împrejurul tău, TREBUIE să fii cu mintea la ce faci. Trebuie să trăiești în prezent, să fii atent la gânduri, să nu vină peste tine, când ai altceva de făcut, orice ai face!”, a mărturisit jurnalista.

citește și...